Annonce
Ugeavisen Odense

Lang strækning af Rismarksvej spærres torsdag, fredag og lørdag

Kort: Odense Letbane.
Cirka halvanden kilometer af Rismarksvej skal have ny asfalt, og det medfører omkørsler tre aftener og nætter.
Annonce

Bolbro/Tarup: Det årelange letbanearbejde på Rismarksvej nærmer sig en afslutning, og de kommende aftener og nætter bliver der lagt ny asfalt på en cirka halvanden kilometer lang strækning af vejen fra Rugvang ved Tarup Center til Regner Lodbrogs Vej et par hundrede meter fra Middelfartvej.

Asfaltarbejdet betyder, at Rismarksvej bliver spærret mellem Regner Lodbrogs Vej og Rugårdsvej og mellem Rugårdsvej og Rugvang. Spærringen gælder fra torsdag klokken 20 til fredag morgen klokken fem, samt fredag og lørdag mellem klokken 19 og klokken seks den følgende morgen.

Der bliver skiltet med omkørsel, og eftersom det ifølge Odense Letbane kan blive nødvendigt at lave mindre ændringer, mens arbejdet foregår, er det vigtigt at følge skiltningen.

Bilister, der kommer fra vest ad Middelfartvej og skal mod nord ad Rismarksvej, kan køre ad Stegstedvej, Paarupvej og Rugårdsvej. Bilister, som skal fra centrum til Rismarksvej, anbefales at køre ad Grønløkkevej, Rugårdsvej, Lupinvej og Rugvang.

Selvom Rismarksvej spærres for at give plads til asfaltarbejdet, vil beboer- og ærindekørsel fortsat være tilladt, oplyser Odense Letbane.

Den cirka 14,5 kilometer lange banestrækning til Odense Letbane forventes færdigbygget inden årsskiftet, og derefter skal togene og anlægget afprøves og sikkerhedsgodkendes inden den forventede åbning til september næste år. Arkivfoto: Christian Nordholt.

Odense Letbane og den spanske transportleverandør, Comsa, har øget antallet af medarbejdere for at få anlægsarbejdet på hele den cirka 14,5 kilometer lange letbanestrækning færdig inden nytår, og direktøren for Odense Letbane, Mogens Hagelskær, sagde for en måned siden, at han stadig forventer, at letbanen åbner til september næste år.

Færdiggørelsen af letbanen bliver også tydeligere med ophængningen af kørestrømsledninger, som nogle steder bliver monteret i ophæng, der fastgøres i bygninger langs letbanen. De bliver fastgjort i løbet af oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce