Annonce
Ugeavisen Odense

Live: Mette Frederiksen i krydsild med Funding - svarer på læsernes spørgsmål

Se med når statsminister Mette Frederiksen svarer på spørgsmål fra læsere fra hele landet klokken 19.00.
Annonce

Langt over 200 læsere har stillet spørgsmål til statsminister Mette Frederiksen, når politisk redaktør på Avisen Danmark Thomas Funding kræver gode svar på læsernes vegne.

- Der har været en imponerende spørgelyst fra læsere i hele landet, og jeg tør godt love, at Mette Frederiksen bliver udfordret, for der er nogle skarpe spørgsmål imellem, siger Thomas Funding.

Han har den udfordrende opgave at sortere i de mange spørgsmål, så de bedste og mest repræsentative når frem til statsministeren i livesendingen, som begynder her på sitet klokken 19 og varer til klokken 20.

Statsminister Mette Frederiksen ankommer til Fyens Stiftstidende for at tage del i et læsermøde arrangeret af Avisen Danmark. Her er hun i samtale med chefredaktør på Fyens Stiftstidende, Poul Kjærgaard. Foto: Birgitte Carol heiberg

Statsministerens møde med læserne foregår ved et såkaldt Café Stiften-arrangement på Fyens Stiftsidende i Odense, som ofte holder den slags læserarrangementer.

Grundet corona-restriktioner bliver det denne gang udelukkende virtuelt, men til gengæld kan alle Avisen Danmarks læsere over hele landet følge med live.

Se med øverst i artiklen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce