Annonce
Ugeavisen Odense

Lurede offers pengehævning: Røvere i Odense slog mand ned med styrthjelm

En odenseansk mand blev udsat for et groft røveri ved højlys dag af to mænd på en scooter. Genrefoto: Michael Bager
Annonce

Centrum: En uge efter et groft gaderøveri gik en odenseansk mand mandag formiddag til Fyns Politi for at anmelde røveriet, der skete lige mellem Odeon og TBT Tower. Her blev manden overfaldet af et par røvere, der tydeligvis havde holdt ham under observation.

Manden havde forinden hævet penge i en hæveautomat ved banegårdscentret, og da han gik ned mod Hans Mules Gade og drejede ind i Odeons Kvarter lige inden Netto, dukkede der pludselig to ukendte mænd op på en scooter.

Passageren på scooteren tog sin hjelm af og slog offeret i højre side af hovedet. Derpå bad han ham om at aflevere det, han havde i lommerne. I første omgang forsøgte offeret at lyve ved at sige, at han ikke havde noget af værdi på sig. Men det fik bare røverne til at svare, at de lige havde set ham hæve penge. Derefter blev han slået en gang til med styrthjelmen.

Det fik manden til at aflevere de kontanter han lige havde hævet, og da røverne havde fået pengene i hånden, stak de af igen.

Der er ikke noget nærmere signalement på røverne. Røveriet skete ifølge anmeldelsen mandag den 31. august ved ni-tiden. Har man oplysninger til sagen, kan Fyns Politi kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce