Annonce
Ugeavisen Odense

Lux Light fejrer fødselsdag med græshopper og øl

Lux Light udlodder to stk. af spillet The Big Bug Challenge, fordi butikken i Fjordsgade fejrer syv års fødselsdag. Foto: Hasse Frimodt
Vind spillet The Big Bug Challenge, som Lux Light udlodder til konkurrence blandt Ugeavisen Odenses læsere
Annonce

Lene Bugge Skjødt, indehaver af Lux Light i Fjordsgade 11, har gjort sig lidt anderledes tanker over, hvordan hun ville fejre butikkens syv års fødselsdag. - Selvfølgelig vil der være de sædvanlige rabatter at få i butikken, som når alle andre butikker fejrer fødselsdag. Jeg giver 20 % i rabat på alle lamper. Men så har jeg også lyst til at fejrer fødselsdagen på en noget anderledes måde. Det sker ved, at vi fra den 28. marts og frem til og med 8. april, hver dag fra kl. 14, vil byde på veltilberedte græshopper til vores kunder, samt Lux Light øl til at skylle dem ned med, siger Lene Bugge Skjødt.

- Vi står jo overfor klimaforandringer og co2 udslip, og det flyder i naturen med plastik. Vi har her i butikken ikke brugt plastikposer i syv år, og næste step for os er at udfase vores ikke energivenlige lyskilder. Jeg syntes, det kunne være spændende at byde på græshopper, som er proteinholdige og en anderledes måde at få sine proteiner på, fremfor gennem kødet fra dyr, som belaster vores miljø. Derfor denne lille sjove happening, siger Lene Bugge Skjødt.

Vind The Big Bug Challenge spil

Du deltager i konkurrencen på www.uao.dk om The Big Bug Challenge spil.

Spillet indeholder:

Frysetørret Insekter

Græshopper

Buffalo larver

Melorme

Fårekyllinger

Konkurrencen afsluttes fredag den 5. april kl. 9

Luxl Lght

Fjordsgade 11

Facebook: LuxLight.dk

Hjemmeside: www.luxlight.dk

Annonce

Sådan deltager du

Lux Light afholder i forbindelse med fødselsdagen også en konkurrence i butikken, hvor man kan vinde spillet The Big Bug Challenge. Men Ugeavisen Odenses læsere får også muligheden for at deltage i en konkurrence om to The Big Bug Challenge spil, som er udloddet af Lux Light.

The Big Bug Challenge er et morsomt spil, der flytter grænser. Se dine medspilleres reaktioner og ansigtsudtryk, når de smager på insekterne i spillet.

Du kan deltage i konkurrencen på www.uao.dk, hvor du fortæller, hvem du vil udfordre i The Big Bug Challenge?

Konkurrencen afsluttes fredag den 5. april kl. 9

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce