Annonce
Ugeavisen Odense

Lysende fødselsdag: Vind en designerlampe

Luxlight.dk giver i disse corona tider lidt lys i tilværelsen til deres kunder og Ugeavisen Odense’s læsere. Lampebutikken i Fjordsgade 11 fejrer i perioden fra den 26. marts til 6. april otte års fødselsdag med minus 20 og op til minus 50 procent i rabat på alle lamper i butikken eller på webshoppen www.luxlight.dk
Lene Bugge Skjødt, indehaver af Luxlight.dk, ville gerne have fejret fødselsdagen med mere pomp og pragt, men respekten for corona virussen har betydet, at hun ikke vil invitere på den store fødselsdagsfest i butikken i Fjordsgade 11, men derimod forkæle kunderne med store rabatter på alle lamper.
- Vi holder åbent som normalt men opfordrer gerne til, at folk bliver hjemme og i stedet gør deres handler på vores webshop Luxlight.dk, siger Lene Bugge Skjødt.
- Vi lever op til regeringens krav mht. corona virussen for at kunne holde åbent i butikken i Fjordsgade 11. Vi sørger for god hygiejne og sørger for at spritte af, og så lukker vi max op til ti kunder ind i butikken ad gangen.
- Man er selvfølgelig velkommen indenfor i Luxlight.dk i Fjordsgade 11, men vi ser også gerne, at folk handler via vores webshop.
- Har man spørgsmål er man velkommen til at ringe til os på tlf: 66156323
For at tilgodese kunder der handler enten i butikken eller på webshoppen tilbyder Luxlight.dk gratis levering på alle lamper.
Lene Bugge Skjødt udtrykker en dyb taknemmelig for kundernes opbakning gennem årene. Så derfor har hun valgt at afholde en konkurrence i samarbejde med Ugeavisen Odense.
Præmien du kan vinde er en flot Diablo Pendel til en værdi á 2849 kr.
Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk. Husk at skriv Luxlight.dk i emnefeltet.
I mailen skal du fortælle, hvorfor du skal være den heldige vinder af en Diablo Pendel. Del også meget gerne dit svar på facebook siden Ugeavisen Odense under artiklen om denne konkurrence.
Konkurrencen afsluttes tirsdag den 7. april kl. 9.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce