Annonce
Ugeavisen Odense

Lyserød og franskinspireret Le Buzz: Ny café åbner i Jernbanegade

Caféen Le Buzz er åbnet i Jernbanegade. Den er fransk inspireret og lyserød. Pr-foto
Le Buzz, franskfødte Nadia Chaudhary lyserøde café-drøm, skulle have åbnet i december. Nu er den instagram- og teenagevenlige café klar i Jernbanegade.

Odense: Pink candyfloss serveret med en lyserød, alkoholfri cocktail. Lyserøde vinger til selfien, lyserøde bagels og blide franske toner fra højtalerne.

Odenses nye lyserøde cafe, Le Buzz, står nu klar i Jernbanegade 12, mellem Skate House og WokShop, og den er - som man måske kan fornemme af ovenstående beskrivelse - indrettet med især teenagere som målgruppe.

Som den franskfødte caféejer Nadia Chaudhary - nu med adresse i Skibhuskvarteret - fortæller:

Annonce

- Jeg vil gerne have den stemning til Odense af teenage-instagramvenlig café, som jeg kender fra Frankrig. Det er en café, hvor teenagere kan lide at komme og sammen med veninderne drikke mocktails, altså alkoholfri drinks, få lyserøde candyfloss og tage flotte billeder af hinanden.

- Jeg har savnet sådan et tilbud i Odense. Jeg har en datter på 16 år, og der mangler et flot og hyggeligt sted med et feminint touch, hvor de unge kan være sammen, siger hun.

Men meget tyder på, at de unge ikke får lov til at få stedet for sig selv, for i den uge, der er gået siden åbningen, har flere andre med forkærlighed for det lyserøde univers været forbi.


Vi har smidt så mange varer ud, at det gør ondt. Havde min vi ikke haft andre firmaer, havde vi ikke kunnet klare det.

Nadia Chaudhary, ejer af caféen Le Buzz


Ny fransk-inspireret café åbnet i Jernbanegade. Pr-foto

Ser livet i rosa

Lyserød er da også Nadia Chaudhary yndlingsfarve, for den minder hende om "den lille pige i mig, som ikke vokser", som hun siger.

- Og så selvfølgelig Édith Piafs sang "La Vie en rose" fra Paris, som jeg altid har i baghovedet. Det er vores tema, La Vie en rose, siger Nadia Chaudhary.

Det at se livet i glade nuancer har også været nødvendigt for indehaveren her under coronanedlukningen, for al det personale, der var lært op til åbningen i december, er der ikke mere.

- Og vi har smidt så mange varer ud, at det gør ondt, fortæller Nadia Chaudhary. Havde min vi ikke haft andre firmaer, havde vi ikke kunnet klare det.

Siden efteråret 2019 har hun sammen med sin mand drevet Arkaden Food Hall, men hun prøver hun altså selv i en café med gule og lyserøde farver overalt. Og lyserødt toiletpapir.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce