Annonce
Ugeavisen Odense

Torvebagerens tid lakker imod enden: - Drømmer du om at overtage et godt bageri?

Kirsten "Kisser" Kristensen og hendes mand Thomas Pinderup Kristensen overtog Torvebageren, Abels Allé 41, for 35 år siden. Foto: Hasse Frimodt
Kisser og Thomas fejrer at de overtog Torvebageren for 35 år siden. Måske bliver det bagerparrets sidste fødselsdag i bagerbutikken på Abels Allé. For bageriet er til salg, hvis der kommer en mulig køber.

Den 1. april 1986 overtog Thomas Pinderup Kristensen og Kirsten "Kisser" Kristensen Torvebageren på Abels Allé 41. I weekenden den 9.- 10.- og 11. april markeres den 35 års fødselsdag med gode tilbud hos Torvebageren.

- Vi overtog en forretning, hvor der stort set ikke var nogen omsætning. Det var virkelig op ad bakke fra dag 1, og jeg husker tydeligt, at vi efter et par måneder var i tvivl om, om det var den rette beslutning, vi havde taget. For vi solgte et bageri i Videbæk med god omsætning for at vende hjem til Fyn, siger Kisser.

Grunden til at de ville til Fyn var, fordi Kisser, der stammer fra Rue ved Morud, havde fået hjemvé. - Vi havde fået barn og stod der i det jydske uden hjælp til pasning af børn. Det var svært at få tingene til at hænge sammen. Så vi solgte bageriet i Videbæk og flyttede til Abels Allé, siger Kisser.


Heldigvis lykkedes det da for os at få skabt en velbesøgt bagerbutik her på Abels Allé

Thomas Pinderup Kristensen


Kisser og Thomas mødte hinanden første gang på Bagerskolen i Tønder tilbage i 1978. Dengang var Thomas i lære i Juelsminde. Da Thomas blev udlært i 1979 fik han efterfølgende job i et bageri i Nr. Aaby. Han flyttede i den forbindelse ind hos Kisser og sine kommende svigerforældre i Rue.

- I 1982 flytter Kisser og jeg til Skjern, for at arbejde i min brors bageri. Men fire år i det jydske så havde Kisser fået nok, og sammen flyttede vi tilbage til Fyn, og heldigvis lykkedes det da for os at få skabt en velbesøgt bagerbutik her på Abels Allé, siger Thomas.

Men alting har en ende, og det har det også for Kisser og Thomas gang i Bageriet på Abels Allé 41.

- Vi er godt i gang med at planlægge vores fremtid. Vi forventer ikke, at vi skal holde 40 års fødselsdag på denne adresse om fem år. Vi er ved at gøre klar til et salg af bageriet, så skulle der sidde en derude og læse med her, som går med drømmen om at overtage et godt bageri, så er man velkommen til at kontakte os i Bageriet på Abels Allé 41, siger Thomas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ezzat nægtede at dræbe og flygtede til Danmark: Nu har han skabt et liv i Odense langt fra rædslerne

Annonce