Annonce
Ugeavisen Odense

Mænd med sabler standset - og så tog politiet bilen

To mænd på 23 og 24 år måtte tirsdag aften se politiet beslaglægge den varebil, de var blevet standset i ved Gartnerbyen i Odense. Føreren af bilen blev blandt andet sigtet for at køre i påvirket tilstand og for at køre rundt med flere champagnesabler. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
Annonce

Odense: Det er nytår, og hvis der findes en højsæson for sabling af champagneflasker, er det nok nu. Men det er ikke tilstrækkelig grund til at køre rundt med tre sabler i sin bil en decemberaften i Odense. Det kunne politiet fortælle en 23-årig mand fra Assens, som tirsdag klokken 19 blev standset af en patrulje ved Gartnerbyen.

Han blev i første omgang sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer og for kørsel i frakendelsestiden, men da betjentene kiggede nærmere på varebilen, opdagede de i lommen i førerdøren en champagnesabel. I varerummet fandt betjentene yderligere to champagnesabler.

Og i en lomme i den 23-åriges jakke fandt de desuden en enhåndsbetjent kniv med et otte centimeter langt blad. Den kunne han ikke give politiet nogen anerkendelsesværdig grund til at have på sig, så også den førte til en sigtelse for overtrædelse af knivloven.

I bilen sad også en 24-årig mand fra Odense, og ham sigter politiet for tyveri af de nummerplader, som bilen kørte rundt med. Bilen er nu beslaglagt af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce