Annonce
Ugeavisen Odense

Mad med Kant: Catering og private dining

Jesper Refning Poulsen, kok, og nu selvstændig med virksomheden Mad med kant, som tilbyder catering og private dining.
Annonce

Jesper Refning Poulsen er 36 år og udlært kok i sommeren 2006 på Fjeldsted Kro. Efterfølgende har Jesper været ansat i odenseanske restaurationer. Blandt andet på Sortebro Kro og senest som souchef på Hotel Hessellet.

Nu brænder Jesper for at få lov til at vise, hvad han har lært gennem de sidste 14 år som kok. Han har åbnet Mad med kant – catering og madoplevelser.

Private dining i eget hjem. Privatfoto

- Mad Med Kant er eksklusiv mad til private selskaber. Jeg tilbyder velsmagende og elegant anrettet mad lavet fra bunden af de bedste råvarer fra Fyn. Min passion er at kombinere råvarer i sæson med kokkekunstens håndværk. Så smag, kvalitet og det visuelle udtryk går hånd i hånd, siger Jesper.


I private dining tilbyder jeg en enestående mulighed for at skabe en gastronomisk madoplevelse i private hjem og virksomheder

Jesper Refning Poulsen, Mad med kant


Jesper tilbyder menuer til enhver anledning. Så om det gælder en middag for 10 eller store arrangementer, står han klar til at hjælpe. Ud over private selskaber tilbyder Jesper også smørrebrød efter sæsonens bedste råvarer.

- Mit smørrebrød er et udpluk fra den traditionelle danske tradition, men fortolket og opdateret med nye spændende råvarer og æstetikken i centrum, siger Jesper.

Jesper elsker sit fag. Han brænder for fornyelse, kreativitet og kvalitet, og for at give kunderne en god og uforglemmelig oplevelse.

Catering eller private dining. Privatfoto

- Jeg interesserer mig særligt for det nordiske og franske køkken, og her igennem finder jeg inspiration til de menuer, jeg sammensætter for og sammen med mine kunder, siger Jesper.
Mad med kant tilbyder catering samt private dining.

Fakta

Mad med Kant

Indehaver: Jesper Refning Poulsen

Hjemmeside: www.madmedkant.dk

Facebook: Mad med kant

Instagram: Madmedkant

Tlf: 30329798

- I private dining tilbyder jeg en enestående mulighed for at skabe en gastronomisk madoplevelse i private hjem og virksomheder. Det eneste du skal gøre er at invitere, venner og familie hjem omkring spisebordet. Du sætter dig bare til bords, læner dig tilbage og nyder aftenen, mens jeg sørger for duften, smagen og den gastronomiske stemning. Uanset om det er en 40 års fødselsdag, en forretningsmiddag, eller selskab med gode venner, er private dining en måde at få en sublim restaurant oplevelse i private rammer, siger Jesper.

Du vælger lokalet, dækker bordet og sørger for køkkenfaciliteter, så tilbereder Jesper menuerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Ugeavisen Odense

Dyrskuechefen er megastolt

Ugeavisen Odense

Klumme: Mit Odense

Annonce