Annonce
Ugeavisen Odense

Madhus: Chihab's pizzadrøm

Chihab Saidi udlever pizza drømmen. Foto: Hasse Frimodt
Chihab Saidi har i mange år sparet sammen til at åbne eget pizzaria, nu har han åbnet Chibo's Pizza House i Bolbro.
Annonce

Chihab Saidi udlever nu en stor drøm, som han har haft igennem mange år. Chihab har overtaget Memos Pizza på Møllemarksvej 35 i Odense V og åbnet Chibo's Pizza House.

- Jeg er født og opvokset i Bolbro, og har igennem årene benyttet mig rigtig meget af at købe pizza her på adressen, hvor der har ligget pizzaria i de seneste 27 år. For mig har det altid været en drøm en dag at drive mit eget spisested, hvilket ejerne af Memo godt vidste. Så jeg blev super glad, da de tilbød mig at overtage pizzariaet, siger Chihab.

Chihab har gennem årene sparet op til at kunne åbne sit eget spisested en dag.


Jeg går ikke på kompromis med hygiejne og god service. For laver vi mad folk kan lide, så skal det nok rygtes ude i byen

Chihab Saidi


- Jeg elsker pizza og går rigtig meget op i at lave en super lækker pizza. Kunder, der køber Pizza hos Chibo's, kan derfor altid forvente at få en super lækker pizza med sprød bund. Det er sådan en pizza, jeg selv foretrækker, siger Chihab.

Chihab har derfor selv fundet frem til den pizzadej, han kan stå inde for. Ligeledes tager han hver dag ud og handler friske grøntsager og lignende ind, så han er sikker på, det er de bedste råvarer, der benyttes til at tilberede maden hos Chibo's. For udover Pizza kan man også købe chibo´s specialiteter som f.eks. hjemmelavet hakkebøf med bløde løg og salat, nachos med kylling, falafel og kebab. På menukortet finder man også hjemmelavede sandwich, pitabrød/durum rulle samt forskellige burgere. Er man til en salat, fås det også i fire forskellige varianter, en græsk, Hawaii, mixed eller Chibo's salat.

Chihab Saidi her fotograferet foran Chibo´s Pizza House på Møllemarksvej 35. Foto: Hasse Frimodt

- Efter åbningen af Chibo's Pizza House har jeg ønsket at blive mere synlig. Jeg vil ikke kun være den lokale pizzamand, men hele byens pizzamand. Derfor markedsfører jeg mig gennem Odense Boldklub, hvor jeg er sponsor med synlige skilte på Nature Energi Park. Det sponsorat, tror jeg, har været med til, at jeg er ved at få flere og flere kunder fra hele byen. Nu leverer jeg ikke kun pizza ud til borgere i Bolbro, men vi har kunder fra områder som f.eks. Fangel, Bellinge, Blommenslyst, Seden, Næsby og Korup, siger Chihab.

Chihab har indgået aftaler med Just Eat, Hungry.dk og Eatmore, ligesom han har en aftale med Volt.

- Jeg kan mærke, at vi får mere og mere travlt, og det er jo fantastisk. For det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg tilbage i marts måned da corona krisen startede, var en presset pizzaria ejer. Dengang stod alt stille i 14 dage. Og jeg frygtede det værste, som ville være, at jeg ikke længere havde råd til at drive min virksomhed, siger Chihab.

Fakta

Chibo's Pizza House

Møllemarksvej 35, 5200 Odense V

Åbent: mandag - søndag kl. 16-22

Tlf: 66162319

Men krisen er ovre for Chihab, som har fået godt gang i sin forretning.

- Jeg tror, min succes skyldes min ordentlighed. Vi går utrolig meget op i at lave god mad. Jeg går ikke på kompromis med hygiejne og god service. For laver vi mad folk kan lide, så skal det nok rygtes ude i byen, siger Chihab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce