Annonce
Ugeavisen Odense

Mand fik slået tand ud foran Netto: Politiet fandt voldsmand efter en times søgen

Politiet rykkede søndag aften ud til et voldeligt overfald på åben gade foran Netto på Roersvej i Odense. Foto: Mads Sandemann
Efter en times søgen med fire-fem patruljevogne fandt politiet den formodede gerningsmand til et overfald foran Netto på Roersvej i Odense.

Odense: En 45-årig mand sidder søndag aften til afhøring på politigården i Odense og får formentligt lov til at overnatte til mandag, hvor en jurist skal vurdere, om han skal fremstilles for en dommer i et grundlovsforhør.

Manden menes at være gerningsmand til et voldeligt overfald søndag aften klokken 19.10 på en anden mand på gaden foran Netto på Roersvej i Odense. Offeret fik slået en tand ud, men kunne efter at have været tilset af ambulancefolk gå hjem og med opfordring til at ringe til tandlægen mandag.

Muligvis blev der også fremsat nogle trusler fra den formodede gerningsmand, og det kan være medvirkende til, at han mandag fremstilles i retten med krav om varetægtsfængsling.

Annonce

Efter overfaldet stak den formodede gerningsmand af, men fire-fem patruljevogne blev sat ind i jagten på ham. I første omgang forsøgte betjentene på hans bopæl, men der var han ikke, og efter en times tid spottede en af patruljevognene ham på gaden og fik ham anholdt.

Manden er foreløbigt sigtet for almindelig vold, og dertil kan komme en sigtelse yderligere for trusler eller vidnetrusler.

Ifølge vagtchef Henrik Strauss, Fyns Politi, er det uvist, hvad der førte til det voldelige overfald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce