Annonce
Ugeavisen Odense

Mand i jordulykke er død: Nu står familien tilbage og efterlyser hjælp

Annonce

Odense: Mia Hansens onkel var manden, vi for halvanden uge siden berettede om i avisen. Han var kommet ud for en grim ulykke, der nu har kostet ham livet.

Niecen har i forbindelse med den triste nyhed delt dette opslag på Facebook i håb om, at nogen kan hjælpe den efterladte familien:

Torsdag for to uger siden kæmpede naboer og en pressefotograf fra Local Eyes for at redde en mand, som lå begravet i et sammenstyrtet hul på en villavej i Odense. Foto: Local Eyes

Herunder teksten i ren form:

---- ----- ----- ----

Hej alle

Min onkel var ude for en alvorlig ulykke hvor han blev begravet under noget jord i sin have og efter en uges kamp klarede han det desværre ikke. (Nogle har måske allerede kendskab til historien)

Min onkel var igang med at lave en opsamling med nogle drænrør i et hul under terrassen, inden han kunne lukke hullet og ligge fliser.

Nu står hans kone og tre børn tilbage i huset og har en masse praktisk og en frygtelig sorg de skal igennem, meeeeeen hullet er der stadig og arbejdet blev aldrig fuldført, før den frygtelige ulykke skete.

Kunne jeg selv ville jeg gøre det gratis for mine fætre og min tante, men aner ikke hvordan jeg skulle gøre desværre og heller ikke andre i familien.

Så nu spørg jeg ud til Odense/Fyn om der er nogle venlige sjæle som kunne tænke sig at gøre en god gerning for en dejlig familie som min onkel desværre forlod alt for tidligt. Det er kun det under jorden vi skal have hjælp til, at lukke hullet og ligge fliser har han nogle fantastiske venner som vil hjælpe med.

Du skal selvfølgelig have forstand på det, så det bliver lavet ordenligt, så hans død ikke var forgæves, da han gik ned i det hul 😔😢

Skriv en PB til mig, hvis du har lyst til at gøre denne gode gerning.

PS MÅ MEGET GERNE DELES

---- ---- ----- -----

Det var torsdag den 11. juni, at manden sidst på eftermiddagen blev levende begravet i et jordskred ved en privat udgravning på Windelsvej i Skibhuskvarteret i Odense.

Ifølge Fyns Politi blev der klokken 16.58 sendt alarm til 1-1-2, og Beredskab Fyn sendte fire vogne af sted sammen med en indsatsleder. Det stod meget hurtigt klart, at der var tale om en meget alvorlig situation, og forude ventede en dramatisk redningsaktion.

- Det var en opgave i den mere alvorlige ende af skalaen, sagde Kenny Christensen, indsatsleder i Beredskab Fyn, i den forbindelse til Fyens Stiftstidende.

Som det fremgår af niecens opslag, skete ulykken, da manden var i færd med at lave en opsamling med nogle drænrør i et hul under terrassen.

Ifølge Beredskab Fyn skred jorden sammen, og han blev begravet.

Inden beredskabsfolk, politi og ambulance nåede frem, var beboere i området allerede i gang med at hjælpe.

- Da vi ankom, var der allerede en del mennesker fra lokalområdet, som var i færd med at forsøge at grave ham fri. Det sætter vi selvfølgelig stor pris på, sagde indsatslederen.

Da manden kom fri, blev han bragt til Odense Universitetshospital, men hans liv stod altså ikke til at redde.

Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ny aftale på plads: Fireårig eksklusivaftale mellem Fyens Stiftstidede, Fyens Væddeløbsbane og FVB sponsornetværk.

Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Annonce