Annonce
Ugeavisen Odense

Mannah skiftede navn og fik et bedre liv

Mannah har uddannet sig til numerolog og har brugt sin pædagogiske uddannelse til at videreformidle sin viden gennem bogen, "Sjælevenner". Foto: Kurt Rasmussen
Når fødselsdatoen ikke passer til ens navn, kan det godt svare sig at ændre navnet. Det mener Mannah Margueritte Floor Sommer, der selv har oplevet en skelsættende livsstilsændring gennem numerologi
Annonce

Miliegræset: Engang hed hun Ann Kristine Andersen og levede et kaotisk liv.

- Jeg vidste ikke, hvem jeg var. Jeg dulmede mig i alkohol og stoffer og havde et rodet forhold til venner og kærester. Det var et meget utilfredsstillende liv for mig, siger 34-årige Mannah Margueritte Floor Sommer, som er hendes navn, efter at hun er gennemgået en numerologisk session.

Den 34-årige numerolog har oplevet på sin egen krop, hvordan navneændring har givet hende adgang til et helt nyt liv. Foto: Kurt Rasmussen

- Det var som om, der skete noget helt crazy, da jeg skiftede til det her navn. For mig virkede det, og der er kommet noget rigtig godt ud af det, og det må man jo så tro på eller lade være, siger hun med en overbevisende attitude.

Annonce

Dato og navn afslørede alt

I dag er det tre år siden, hun fik øjnene op for numerologien.


Man taler om, at der er en spirituel opvågning i samfundet. Numerologi vinder mere og mere frem, og jeg tænker, det vil eksplodere i de kommende år


- Jeg boede i Herning og fik kontakt til en numerolog i Nyborg, og jeg var mildest talt i chok over det, jeg oplevede hos hende, siger Mannah og tager en dyb indånding.

- Bare ved at få min fødselsdato og navn, kunne hun fortælle alt om mig. Vi fandt frem til et bedre navn, og det viste sig at ændre mit liv totalt. De ting, jeg havde drømt om hele mit liv, som jeg så mig ude af stand til at komme i nærheden af, de skyllede bare ind over mig. Mulighederne poppede bare op omkring mig sådan her, siger hun og laver en kastagnetlignende lyd med sine knipsefingre.

- Det føltes som om, der var en dæmning, der pludselig forsvandt, siger Mannah, der ikke er det mindste i tvivl om, at numerologi virker.

- Jeg kunne bare mærke i mit hjerte, at det var det rigtige for mig. Der skete simpelthen bare så mange spændende ting efterfølgende, så derfor besluttede jeg mig for selv at tage uddannelsen til numerolog, siger hun.

Annonce

Pædagogisk numerolog

Som sagt, så gjort. Mannah fandt modet til at flytte til Odense og fandt en kæreste.

- Vi har fået et barn sammen, og jeg har fået min numerologuddannelse og er blevet selvstændig. Der er bare sket så mange gode ting, siger hun med et smil.

Men ikke nok med det. Den nyuddannede numerolog havde i forvejen en pædagoguddannelse bag sig, og den kombination skulle vise sig at kunne noget.

- Pludselig en morgen i januar i år, slog det mig, at jeg skulle forene de to uddannelser, numerologien og pædagogikken, og resultatet er her, siger hun og løfter et eksemplar af bogen ”Sjælevenner” op med hendes navn som forfatter.

- Jeg har skrevet en bog om numerologi som et børnebogskoncept, fordi jeg gerne vil viderebringe viden om numerologien til det almene menneske, siger hun og lader forstå, at bogen er velegnet til både børn og voksne

- Det er ikke set før, at man har sat numerologien sammen med noget pædagogisk i en børnebog, siger hun og forklarer, at bogen er tænkt som en indføring i numerologiens verden.

Hun giver et eksempel ved at regne et begreb som ”grundenergi” ud.

- Er man født den 13., lægger man de to cifre sammen: 1 + 3 = 4. På den måde kan mennesker have et af ni forskellige grundenergier, hvor hver grundenergi repræsenterer forskellige styrker, svagheder og udfordringer for et menneske, siger hun og forklarer, at meningen med bogen er at få numerologien ned på jorden.

- Det barn, der får læst bogen højt, kan spejle sig i sin egen sjæleven, altså i sin egen grundenergi, siger Mannah.

Annonce

Spirituel opvågning

Hun er ikke i tvivl om, at numerologi er kommet for at blive.

- Man taler om, at der er en spirituel opvågning i samfundet. Numerologi vinder mere og mere frem, og jeg tænker, det vil eksplodere i de kommende år, lyder det fra Mannah, der er klar til at hjælpe andre med navneændringer.

- Jeg er selvstændig og laver numerologiske sessioner. Min helst store interesse er numeroskoper for børn, for jeg føler, at min livsmission er at hjælpe børn til at få gode energier med sig, så de kan vokse og udnytte deres potentialer. Vi skal have skåret flere af de irriterende og tunge energier væk, så vi kan få mere glæde og kærlighed i den her verden, for det trænger vi til, siger hun med et varmt smil og slår sin egen pointe fast.

- Jeg har fundet det, der giver mening i mit liv, lyder det fra Mannah Margueritte Floor Sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce