Annonce
Ugeavisen Odense

Maria laver negle og vipper i et kunstgalleri

Maria Limkilde (tv) har indgået en aftale om at leje en del af Britta Wils' galleri til sin negle- og vippesalon, Beauty by Limkilde. Foto: Kurt Rasmussen
Et samarbejde mellem to erhvervskvinder fra vidt forskellige brancher har skabt en win win situation til gavn for begge.
Annonce

Rugårdsvej: Man skal ind igennem et regulært kunstgalleri for at finde frem til Maria Limkildes negle- og vippesalon, Beauty by Limkilde, som hun starter op 1. juli i Britta Wils’ kunstforretning på Rugårdsvej 109.

Et 20 kvadratmeter lokale i forretningen stod ledigt, og det benyttede Maria Limkilde sig af, da hun søgte et lokale til sin negle- og vippesalon.

- Jeg har interesseret mig for negle og vipper, så længe jeg kan huske, siger den 24-årige tidligere stewardesse, som kastede sig ud i det nye eventyr, da det begyndte at gå skidt for flybranchen.


I gamle dage gav man sig selv manicure og skubbede sine neglebånd og rensede sine negle, men nu kan folk godt lide at få det gjort af professionelle

Maria Limkilde


- Jeg synes, det er flot at gøre noget ud af det, der egentlig ikke ser ud af så meget, men som man kan give fokus på en god måde, siger Maria Limkilde, der drager en sammenligning med sit tidligere job.

- Som stewardesse er jeg uddannet i service og menneskekontakt, og det er jeg rigtig glad for. Jeg synes, det er spændende at møde nye og forskellige mennesker, og jeg kan lide alle typer, siger hun.

Annonce

Ekspertviden

Maria Limkilde mener, at der er et stærkt behov for netop hendes ekspertise.

- I gamle dage gav man sig selv manicure og skubbede sine neglebånd og rensede sine negle, men nu kan folk godt lide at få det gjort af professionelle. Jeg tror, folk er meget glade for at få en behandling, der holder. Det bliver ikke det samme, når man gør det selv, siger hun og understreger, at det kræver en vis viden at kunne foretage den korrekte behandling af neglene.

- Der er en stor konkurrence fra dem, der laver negle hjemme i privaten, og så er der også de store neglesaloner, der tager kunder ind som på et samlebånd, siger hun og forklarer, at det er vigtigt at vurdere den enkelte kunde omhyggeligt.

- Der er forskel på produkterne, og hvor hårde de er ved dine negle. Det er ikke så fedt at få lagt negle på, hvis det indvendige ikke kan holde, siger hun.

Annonce

Service er vigtig

For Maria Limkilde er det vigtigt at yde en service, hvor hendes kunder føler sig tilpas, og her ser hun sit samarbejde med udlejeren, Britta Wils, som et stærkt plus.

- Jeg kan godt lide kunst, og så er det inspirerende for mig med alle de forskellige farver, Britta har i sit galleri, siger Maria Limkilde.

Og fra kunstneren lyder der en tilsvarende positiv kommentar.

- Jeg synes, det er så fint, at vi kan hjælpe hinanden, og jeg synes også, at folk skal have en chance for at starte en forretning op uden at blive flået. Det er jo genialt med sådan en kombi. Nogle af Marias kunder kan jo blive mine kunder og omvendt, og så er hun jo hyggelig at være sammen med, siger Britta Wils, der har taget plads i det sofaarrangement, hvor både salonens og galleriets kunder har mulighed for at slå sig ned og nyde stemningen over en kop kaffe.

- Her er en dejlig atmosfære, og det siger folk også, når de kommer herind, lyder det fra Maria Limkilde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce