Annonce
Ugeavisen Odense

Maskotter varmede op til Stafet for Livet

Det var et imponerende syn, da 17 maskotter vandrede rundt på Sygehusområdet til ære for de indlagte på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital. Foto: Kurt Rasmussen
Der blev sendt lange blikke og store smil, da 17 maskotter vandrede rundt på sygehusområdet torsdag i sidste uge.

J.B. Windsløwsvej/Kløvervænget: Både fra forbipasserende og fra de utallige vinduespartier, der vender ud mod J.B. Windsløwsvej og Kløvervænget blev der sendt store smil til den procession af 17 maskotter, der bevægede sig i parade på OUH’s asfaltområde torsdag 6. maj.

Anledningen var, at maskotterne var inviteret til Stafet For Livet på Dyrskuepladsen 15.maj.

- Vi havde aftalt, at vi skulle samle alle maskotterne på et tidspunkt, og så blev vi enige om, at vi lige så godt kunne lave en happening ud af det, siger formand for Stafet For Livet Odense, Martin Bager Wulff.

Annonce

Han førte an på ruten foran Star Wars, Slikræven, Løven Leo, Jumping Fun’s Ninka, OB’s Victor, Odense Bulldogs’ Scotty, Tarup Center’s Langøre, LuriFox fra Odense Håndbold, Superbrugsens Super Bruce, Bamse Bjørn fra Kims Chips og Rynke fra Rynkeby, og efter paradeopvisningen endte processionen op ved hovedindgangen til H.C. Andersen Børne- og Ungehospital, hvor formanden holdt en varm velkomsttale.

- En stor ros til maskotterne for at de er kommet fra alle mulige steder i landet og universet, skal vi ikke give dem en hånd, spurgte Martin Bager Wulff forsamlingen, og så blev der klappet og piftet – ikke bare fra asfalten men også fra et utal af vinduespartier, der var fyldt med store smil.

Nu blev der givet tilladelser til at lave selfies med de flinke maskotter - hvis bare man ville holde afstand.

De 17 maskotter stillede op til selfies som en del af paraden. Til højre skimtes Martin Bager Wulff, der er formand for Stafet for Livet Odense. Foto: Kurt Rasmussen

- Har i lyst til at være med næste år igen, spurgte Martin Bager Wulff deltagerne og fik et rungende ja fra 17 smilende maskotter.

Dermed synes maskotparaden at være blevet en tilbagevendende begivenhed, og for formanden er begivenheden større end den lige syner.

- Det kan godt være, at vi ikke er så mange tilskuere, der har gået med på ruten, men man skal ikke undervurdere, hvor mange øjne, der følger med fra de tusindvis af vinduer, der er på OUH, sagde han, inden maskotterne vandrede tilbage til Ådalen til en gang velfortjente pølser med brød.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce