Annonce
Ugeavisen Odense

Med 100 km/t over for rødt: Volvo knaldede ind i bil - politiet leder efter føreren

En 62-årig mand slap ifølge Fyns Politi uden alvorlige skader, efter han i sin bil onsdag aften blev ramt af en anden bilist, som ifølge et vidne ignorerede et rødt lys og kørte ud i krydset Kertemindevej/Vollsmose Allé med cirka 100 km/t. Foto: Local Eyes
Politiet leder efter føreren af en sort Volvo S60, som onsdag aften ifølge et vidne kørte over for rødt og ramte en anden bil på Kertemindevej. Det var en bil af samme model, som for godt en måned siden var involveret i et voldsomt uheld efter gaderæs.
Annonce

Odense: En 62-årig mand måtte sent onsdag aften køres til behandling på Odense Universitetshospital, efter han i sin bil var blevet påkørt af en anden bil i krydset ved Kertemindevej og Vollsmose Allé. Han er dog sluppet fra uheldet uden alvorlige skader, oplyser Fyns Politi.

Manden, som var kørt fra kolonihaveforeningen Martinsminde, blev omkring klokken 22.54 ramt af en bil, som kørte ad Kertemindevej i retning mod Kerteminde, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Lars Thede.

Der var ifølge politiet flere vidner til sammenstødet, og et af vidnerne har forklaret, at bilen på Kertemindevej - en sort Volvo S60 - kørte ind i krydset for rødt lys med en hastighed på cirka 100 km/t.

Efter sammenstødet stak føreren af Volvoen af fra stedet.

- Han var ifølge vidnet alene i bilen, men vidnet så ikke, hvilken retning han løb i. Bilisten beskrives som en person af anden etnisk herkomst end dansk med mørkt, krøllet hår, cirka 20-25 år, 180-185 centimeter høj og iført en hvid T-shirt, siger vagtchef Lars Thede.

Annonce

Muligvis flere brugere af bilen

Politiet har ud fra Volvoens nummerplader fundet frem til den registrerede ejer af bilen, men det giver ikke politiet sikkerhed for også at have fundet føreren af bilen.

- Vi kan sagtens se, hvem bilen er registreret til, men det er ikke nødvendigvis sådan sammenhængende, at den, der er registreret til køretøjet, er den, der bruger den. Vi har på fornemmelsen, at det er et køretøj, der bliver brugt af flere forskellige personer fra i særdeleshed Vollsmose-området, siger vagtchef Lars Thede.

Annonce

Volvo S60 stak af efter gaderæs-ulykke

Det var to Volvoer af samme type, S60, som lørdag 11. juli var involveret i et alvorligt uheld på Rugårdsvej i Odense, efter de formodentlig havde kørt gaderæs. En af bilerne stødte frontalt ind i en modkørende bil, og føreren af den Volvo - en 23-årig mand som ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger havde nær tilknytning til den tidligere bande Black Army - blev indlagt på OUH i kritisk tilstand. Han blev i slutningen af juli udskrevet fra hospitalet.

Den anden Volvo forsvandt efter ulykken på Rugårdsvej, men to dage senere oplyste Fyns Politi, at der var fundet en sort Volvo S60 på Nyborgvej, som politiet mistænkte for at være den anden bil, der var involveret i gaderæset.

Vagtchef Lars Thede kan ikke svare på, om den sorte Volvo S60, som var involveret i sammenstødet onsdag aften, er identisk med den Volvo, som menes at have deltaget i gaderæset på Rugårdsvej.

Både Volvoen og bilen, som den 62-årige mand kørte i onsdag aften, blev ifølge politiet så beskadiget, at de måtte bugseres fra stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce