Annonce
Ugeavisen Odense

Millioninvestering i Odense: SportMaster åbner flagskibsbutik i Rosengårdscentret

SportMaster har åbnet flagskibsbutik i Rosengårdcentret. Pressefoto
Torsdag den 20. maj slog SportMaster dørene op til den nye butik i Rosengårdscentret. En butik hvor kunderne kan opleve en helt ny, interaktiv butiksoplevelse med endnu større fokus på sport.

Butiksåbningen i Lilla Gade, Rosengårdcentret, understreger en fortsat tro på storcentre, fysiske butikker og personlig service.

Selvom coronanedlukningen gik hårdt ud over storcentrene, er SportMasters strategi om at åbne flere fysiske butikker med prima beliggenhed uændret. Og ifølge sportskædens administrerende direktør, Andreas Holm, har Rosengårdscentret stået højt på prioriteringslisten.

- Vi ønsker at være der, hvor kunderne er. Og centre, som gør noget ekstra ud af kundeoplevelsen, er attraktive for os. For familierne er storcentre et nemt og bekvemt sted at handle, og Rosengårdscentret opfylder alle krav til et hyggeligt og godt shopping-center. Så da muligheden bød sig, var vi ikke i tvivl om, at det var her, vores flagship-store skulle ligge, fortæller Andreas Holm, der selv var med til åbningen af den nye sportsbutik på Lilla gade.

Annonce
Butiksfacaden inden åbningen torsdag den 20. maj. Pressefoto

Butikken er en investering til flere millioner kroner, og kunderne kan se frem til en ny butik- og købsoplevelse.

- Med vores nye butik søger vi tilbage til udgangspunktet – sport og sportsgrene. Dette afspejles i designet af butikken, i sortimentet og i den vejledning, de ansatte giver. Samtidig får kunderne en helt ny, interaktiv butiksoplevelse. Via mobile platforme og tablets skaber vi bedre samspil mellem onlinedelen og den fysiske butik, og det øger kundens shoppemuligheder markant, uddyber Andreas Holm.

Tilfredshed i Rosengårdscentret 

Centermanager i Rosengårdscentret, Casper Bach Andersen, ser den nye flagskibsbutik som en stor cadeau til det odenseanske storcenter.

- Vi er naturligvis begejstrede for, at en kæde som SportMaster har valgt Rosengårdcentret til at placere deres første, store flagship-store i. Vores største opgave er nemlig at skabe en markedsplads, der tiltrækker de store brands og kæder og samtidig tilbyde et varieret udvalg af butikker til vores kunder. Samtidig viser det, at retailmarkedet trods en lang nedlukning ikke er gået i stå, og at der stadig er et kæmpe marked for at satse på fysiske butikker, siger Casper Bach Andersen.

Inde i butikken er der blevet arbejdet på højtryk for at blive klar til åbningen, og butikschef, Anniqa Lindhardtsen glæder sig til at tage imod kunderne.

- Vi har arbejdet benhårdt på at blive klar til åbningen, og jeg glæder mig til at præsentere kunderne for den nye butik. Det er jo det her, vi gerne vil! Det er meget mere sport. Butikken har langt mere vægt på sportsgrenene, end man har set tidligere, fortæller Anniqa Lindhardtsen, der er stolt over at skulle stå i spidsen for det nye fynske flagskib.

Spar og vind for tusindvis af kroner sportsudstyr

Åbningen blev fejret med en konkurrence med mulighed for at vinde et gavekort til en værdi af 5000 kr., samt tilbud der vil fortsætte, så længe lager haves.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce