Annonce
Ugeavisen Odense

Mirna åbner clairvoyanceskole i Odense: Vil hjælpe andre ind i åndernes verden

Mirna Maceda er underviser på clairvoyanceskolen. Foto: Kristian Isaksen
14. september begynder et forløb for alle dem, der gerne vil i kontakt med den spirituelle verden. Mirna Maceda, der underviser på kurset, kan selv tale med ånder og dyr.
Annonce

Højby: Har du nogensinde følt, du blev åndet i nakken, selvom du var alene? Har du hørt lyde bestemte steder i huset, som ikke burde være der?

Ser du ting, som ingen andre ser eller oplever du generelt bare hændelser, der virker uforklarlige?

Du har måske tænkt, du var ved at blive sindssyg, men der kan også være en anden forklaring, som Mirna Maceda vil hjælpe dig med at dykke ned i.

Hun åbner en clairvoyanceskole i Højby Sundhedscenter 14. september, hvor man efter 16 lørdage gerne skulle være udstyret til at få mest muligt ud af sine - måske - overnaturlige evner.

- Skolen er på sin vis åben for alle, men inden man bliver optaget, kræver det en samtale med mig, hvor jeg vurderer den enkeltes lyst til at ville beskæftige sig med den åndelige verden. Det kræver, at man har begge ben på jorden og er psykisk stabil, fortæller Mirna Maceda.

Clairvoyanceskolen

Højby Sundhedscenter, Hollufgårdsvej 10.

Undervisning foregår i løbet af 16 lørdagene fra 9:30 til 15:30.

Det er i alt otte moduler plus en eksamensdag.

Næste holdstart er lørdag den 14. september.

Du ansøger via hjemmesiden mmclairvoyance.vpweb.dk/ans-gningsseskemaet

Annonce

Husrensning og dyr

Hun er selv en erfaren husrenser - om hun er det med kost og klud, kan avisen kun gætte sig til.

Nej, i denne sammenhæng handler erfaringen om evnen til at møde spøgelserne - eller mere korrekt, ånderne - som har bundet sig til et hus eller en genstand og vise dem vej ud af de levendes verden.

Hun kan fornemme dem, se dem og tale med dem om deres ønsker og deres behov. Hun kan få dem til at forstå, at de bør tage rejsen over til den anden side.

Det siger hun i hvert fald, for af gode grunde kan kun ligesindede jo se, hvad hun egentlig foretager sig derovre i skyggeverdenen.

Der står på din hjemmeside, at du kan tale med dyr. Nu har jeg aldrig mødt nogen, der kunne det, så du må forklare mig hvordan, du gør.

- Jeg oplevede det første gang, da jeg var 5 år. Det var en hund og den kommunikerede ikke med ord, men jeg kunne mærke, hvad den ville.

Så hvis en hest har det dårligt, så kan du hjælpe ejeren med at forstå, hvad der er galt?

- Ja. Så kan jeg mærke den og jeg ser billeder for mig, hvor det gør ondt.

Annonce

Det får man

Mirna Maceda er født i Mexico City, hvor hun tilbragte de første 22 år af sit liv, inden hun flyttede til Danmark og blev gift med Torben Winther. De bor i Ørsted på Vestfyn, hvor underviseren driver sin egen clairvoyanceklinik.

Hun er uddannet på Fyns Clairvoyanceskole i Odense, som hun selv overtog i januar 2018. Navnet har hun ændret til Clairvoyanceskole Camino.

Og nu vil hun dele ud af sin kunnen.

- Efter kurset får man certifikat, og så kan man faktisk starte for sig selv fra dag ét, forklarer Mirna Maceda.

På hendes hjemmeside mmclairvoyance.vpweb.dk/camino-clairvoyanceskole står der meget mere om, hvad skolen giver kursisterne, hvad der forventes af deltagerne og hvad forløbet koster.

Her finder du også et ansøgningsskema til uddannelsen.

Mirna Maceda fortæller, at ånder kan sætte sig fast - klæbe sig - til genstande. Foto: Kristian Isaksen
Hun mærker ånderne rundt om sig. Foto: Kristian Isaksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce