Annonce
Ugeavisen Odense

Motion: Nyt og anderledes motionstilbud ser nu dagens lys i Odense

Flot fremmøde på Engen ved Skovsøen på den første træningsdag i Odense. Pressefoto
Kan man bruge gang som træningsform? Ja, det kan man - nyt og anderledes motionstilbud ser nu dagens lys i Odense.

Kom til gratis og uforpligtende prøvetime i RunningNow Odense. I flere år har RunningNow haft stor succes med udendørs holdtræning i Aarhus med gang, løb og styrketræning som motionsform og åbner nu i Odense.

- Vi gør det på en anden måde i RunningNow end andre motionstilbud: Du har stor fleksibilitet i form af mange holdtyper og træningstidspunkter med professionelle, lønnede trænere. Du får frisk luft, fordi vores træning altid foregår udendørs i alt slags vejr. Og så gør vi meget ud af at facilitere og styrke det sociale fællesskab. Det håber vi, at folk i Odense har lyst til at prøve, siger Rune Darling, stifter og indehaver af virksomheden RunningNow.

Rune Darling er stifter og indehaver af virksomheden RunningNow. Pressefoto

RunningNow har løbe- og gåhold til alle - begyndere, øvede og i alle aldre. Gang som træningsform er også blevet et stort tilløbsstykke i RunningNow.


Du får frisk luft, fordi vores træning altid foregår udendørs i alt slags vejr

Rune Darling


- Vi har løbeskole for begynderen, som aldrig har løbet og gerne vil i gang. Vores løbe- og gåhold er niveauinddelte, så der er noget for alle. Især vores gåhold StrongWalk og SeniorWalk er blevet populære, for man kan sagtens kan bruge gang som træningsform. Og det er ikke bare en almindelig gåtur, man får virkelig pulsen op i forskelligt terræn. Det skal være sjovt og udfordrende og styrke fysikken, siger Rune Darling.

Første træningsdag i Odense. Pressefoto

Det sociale fællesskab er det som gør, at medlemmerne kommer igen og igen.

- Jeg er antropolog og har altid interesseret mig for fællesskaber, og hvordan man får grupper til at fungere. I RunningNow har vi et stærkt socialt fællesskab trænere og medlemmer imellem, fordi det giver motivation til at komme igen. Vi hepper på hinanden, snakker sammen og hjælper hinanden. Fællesskabet lever i høj grad også i vores afdelingers Facebook grupper, hvor trænere og medlemmer slår billeder op fra deres løbe- og gåture samt skriver til hinanden og på den måde holder kontakten og motivationen ved lige. Det er sjovt og givende at følge med i, siger Rune Darling.

Fakta

Mødestedet for RunningNows nye afdeling i Odense er Skovalléen 99, 5250 Odense, overfor Vaffelhuset Skovsøen på “Engen”. 

runningnow.dk/afdeling/odense/ findes holdplanen med holdtyper og tidspunkter.

I takt med at afdelingen vokser i Odense, vil man få en stor valgfrihed i form af mange holdtyper. Som medlem er det også nemt og hurtigt at booke sine holdtræninger i RunningNow appen.

Anne Mette Pedersen er afdelingsleder og træner for RunningNow Odense. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce