Annonce
Ugeavisen Odense

Musik: Store musikalske navne på Restaurant Bondestuen

Jan Arentoft, medejer af Restaurant Bondestuen, her fotograferet samme med Lotte Andersen, bestyrer af restauranten. Foto: Hasse Frimodt
Store navne som Poul Krebs, Mads Langer, Magtens Koridorer og Tim Christensen spiller siddekoncerter på parkeringsområdet ved Restaurant Bondestuen.
Annonce

Restaurant Bondestuen på Søndre Boulevard 85 fik ved årsskiftet en ny ejerkreds. Men kun kort tid efter åbningen måtte restauranten lukke ned på grund af Corona nedlukningen. Det var ikke lige den start, ejerne havde drømt om.

Men hvad gør man så? Man tænker kreativt, og bruger tiden på at udvikle nye koncepter til fremtiden. Og disse koncepter er man nu godt i gang med at implementere hos Restaurant Bondestuen.

- Først fik vi ideen til at lave en stor, udendørs terrasse. Den blev anlagt i starten af sommeren, og nu mangler vi kun at få det sidste arbejde udført, så den bliver overdækket, og dermed kan bruges uanset vejr og vind.

- Ligeledes brugte vi tiden under Coron nedlukningen på at udtænke nye forretningsmuligheder. Vi ønskede at give gæsterne nogle musikalske oplevelser, når de nyder deres mad eller drikkevarer på terrassen. Så vi har nu planlagt flere musikalske oplevelser. Vi lagde ud med livemusik med Frank & Jonas, og i fremtiden kan folk glæde sig til livemusik oplevelser med Balslev & Pianomand, Fionia Trio og Godsejernes Jazzband, siger Jan Arentoft, medejer.

Musik ved Bøgen

Restaurant Bondstuen

Musik ved Bøgen

Fredag den 14. august Poul Krebs

Fredag den 21. august Mads Langer

Fredag den 28. august Magtens Koridorer

Fredag den 4. september Tim Christensen

Andre musik arrangementer i fremtiden:

Fredag den 31. juli Balslev og Pianomand

Fredag den 7. august Frank & Jonas

Lørdag den 15. august Jazz

Lørdag den 29. august Jazz

Fredag den 2. oktober Turkey Williams Duo

Og så har ejerkredsen omkring Restaurant Bondestuen også haft de helt store musikalske tanker i gang. På parkeringsområdet ved Restaurant Bondestuen har man planlagt fire store siddekoncerter med plads til 480 gæster.

Koncerterne er med Poul Krebs den 14. august, Mads Langer den 21. august, Magtens Koridorer den 28. august og Tim Christensen den 4. september.


Ligeledes brugte vi tiden under Coron nedlukningen på at udtænke nye forretningsmuligheder.

Jan Arentoft, medejer af Restaurant Bondstuen


Udover de mange musikalske tiltag er man hos Restaurant Bondstuen også begyndt at have åbent torsdag, fredag og lørdag til a la carte om aftenen.

- Og så kan vi komme med en lille servicemeddelelse til dem, der har været vant til at parkere gratis på parkeringsområdet ved restauranten. Inden længe bliver området til et betalingsområde for parkering. Dog ikke for Restaurant Bondestuens gæster, som kan holde gratis, siger Jan Arentoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce