Annonce
Ugeavisen Odense

Nina samler ind til hjemløse

Gennem årene har adskillige firmaer bakket op om Nina Popovic's projekt, der kommer hjemløse til gode. Privatfoto
Coronaen-krisen med dens afstandsregler har gjort livet vanskeligere for de hjemløse i denne kolde tid, og derfor har Nina Popovic sat ekstra fart i den indsamling til de udsatte, som hun har gennemført de senere år.
Annonce

Odense: ”Små handlinger kan gøre en stor forskel for de hjemløse. For bare 20 kr., kan en hjemløs nyde et varmt måltid, og du kan støtte via MobilePay, ved at sende et bidrag på 14 587 - ‘Julemarked’”.


Jeg kan stadig huske en kunstudstilling i Odense af Helga Thailgaard med kæmpeportrætter af de hjemløse og en kort fortælling af deres livshistorier. Det efterlod et varigt indtryk hos mig

Nina Popovic


Sådan lyder opfordringen fra Nina Popovic, founder af InspireU Events, som har en tro på, at de små handlinger kan gøre en forskel, og som derfor har besluttet sig for at organisere årlige jul-og nytårsindsamlinger til de hjemløse.

- Jul og nytår er en tid til fællesskab og taknemmelighed, og vi må derfor ikke glemme de hjemløse, som har brug for ekstra hjælp i de kolde vintermåneder. Folk vil rigtig gerne hjælpe, men de har ikke altid selv tid til at sætte noget i gang. Derfor rækker jeg ud til diverse virksomheder, som har lyst og mulighed for at hjælpe, og så sørger jeg selv for transport og organisering, siger hun og udtrykker stor taknemmelighed for de firmaer, der har støttet hendes projekt gennem årene.

Nina Popovic har sørget for indsamling til Odenses hjemløse, efter hun blev inspireret gennem en kunstudstilling om hjemløse. Privatfoto
Annonce

Kunst inspirerede

Der skulle en kunstudstilling til for at inspirere Nina Popovic til den velgørende indsats.

- Jeg kan stadig huske en kunstudstilling i Odense af Helga Thailgaard med kæmpeportrætter af de hjemløse og en kort fortælling af deres livshistorier. Det efterlod et varigt indtryk hos mig, siger hun og fortæller, at der efter coronaens indtog kun er plads til 20 hjemløse mod tidligere 30 hos Kirkens Korshær i Odense.

- Så husk at give dem et smil, køb Hus Forbi, og køb en måltidsbillet, opfordrer Nina Popovic, som gerne tager imod alternativ hjælp til den gode sag.

- Hvis I gerne vil støtte med andet end penge kan I altid kontakte mig på np@ninapopovic.dk, lyder det fra velgøreren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce