Annonce
Ugeavisen Odense

Nostalgi på Dexter: Tre tresserorkestre træder op

Ved den seneste B.Rockmann-koncert, som fandt sted på Dexter i oktober, fik publikum vanen tro god mulighed for at svinge træbenene. Foto: Boris Blinoff
I koncertserien ”B.Rockmann” optræder tre orkestre med rødder i tresserne som årets sidste indslag.
Annonce

Vindegade: Foreningen ”Rockmedrynker” sender på søndag tre fynske orkestre med baggrund i tressermusikken på scenen, når årets sidste B.Rockmann-koncert finder sted på Dexter.

Med start kl. 14 vil musikerne i løbet af tre timer give smagsprøver på det repertoire, de er opflasket med, og som kom til at gå underbetegnelsen ”pigtrådsmusik”.

Første orkester på scene er ”Beauty Coons”, der tilbage i 60’erne var Jordløses svar på Rolling Stones. Sidste gang, de spillede til B.Rockmann, var i 2016, og ifølge formand for ”Rockmedrynker”, Boris Blinoff, er det sydfynske orkester helt klar til opgaven.

- De har støvet de gamle numre af og er friske på at slutte 2019 af med de nostalgiske melodier fra dengang, Jordløse skælvede ved tonerne fra kopimusikken, siger han.

Kl. 15 går Les Mann på scenen i en bandsammensætning, hvor bassisten, Ole ”Bøf” Knudsen, er den eneste tilbageværende fra orkesterstarten i 1963. Han har ved sin side blandt andre Ebbe Nielsen på guitar, som har været med siden 1968.

Koncertrækken sluttes af med orkesteret, Diva De Luxe, der går på scenen kl. 16. Med nerve og intensitet fortolker bandet americana, blues og ballader, og sender publikum afsted på en tur i de gamle mestres fodspor. Her har musikerne erfaring fra et væld af forskellige bands som ”Det Blå Blues Band”, ”Lindemann Band”, ”Odense Beat Trio”, ”The Peak”, ”Evil Sons”, ”The Mandies”, ”Un-Familiar Date”, ”CAB”, ”The Arons” med flere.

Koncerten finder sted søndag d. 15. december kl. 14 – 17.

Dørene åbnes kl. 13 og entréen er 120 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

5+1 til weekenden

Ugeavisen Odense

Café Kosmos

Annonce