Annonce
Ugeavisen Odense

Nu får de ældste odenseanere snart vaccinen

Fra mandag begynder vaccinationerne af en ny gruppe borgere i Odense. Det er gruppe 3 - borgere i egen bolig over 85 år. De skal vaccineres her i vaccinationscentret på Athenevænget i Dalum. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Borgere over 92 år bliver de første i den ældre befolkningsgruppe, der tilbydes en coronavaccine. Snart følger dem over 85 trop.

Odense: Odenseanske borgere på 85 år og derover kan nu snart blive vaccineret. Det oplyser Odense Kommune. Udrulningen af vaccination mod corona er nu nået til gruppe tre - de ældste borgere, der bor i eget hjem.

Borgere på 85 år eller mere vil over den kommende tid kunne booke tid til første stik med vaccinen mod corona. Vaccinationen sker i vaccinationscenteret på Athenevænget 2-4 i Dalum.

I første omgang vil borgere på +92 år blive inviteret, men løbende vil alle, der er fyldt mindst 85 år, modtage en invitation. De første vaccinationer begynder mandag.

Og da nogle ældre kan have svært ved at bruge computere, opfordrer kommunen til at at pårørende, venner eller naboer til en ældre, hjælper vedkommende med at få tjekket e-boks eller postkasse og ikke mindst at få booket tid.

Der står i de tilsendte breve præcis, hvordan man skal gøre. Der opfordres til, at der bestilles tid snarest muligt, efter at man har modtaget et brev.

Man skal selv transportere sig til vaccinecenteret enten ved egen hjælp eller ved hjælp fra pårørende. Har man brug for hjælp til at booke både vaccination og transport, er det muligt at kontakte Odense Kommunes kontaktcenter på 66 13 13 72.

Har man kun brug for hjælp til transport, kan man kontakte Mobil i Odense på 63 75 81 00 eller mobiliodense@odense.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce