Annonce
Ugeavisen Odense

Ny bymidte i Odense: Føtex Food kan vise vejen

Fyns første Føtex Food med beliggenhed mellem Overgade og Vestergade skal efter planerne åbne i begyndelsen af juni. Til højre på illustrationen kan man ane Lagkagehuset i Vestergade 1. Ill: AP Ejendomme
Én adresse i den omdannede Thomas B. Thriges Gade er udlejet: Føtex Food åbner til sommer.
Annonce

Odense: Bannerne med "Til leje" springer i den grad i øjnene, når man på gadeplan bevæger sig rundt blandt alle bygningerne i den omdannede Thomas B. Thriges Gade. Men i hvert fald én adresse er udlejet og kan blive den første detailhandel i stueplan i alt det nye.

Lige nu er der byggerod i det, der bliver overgangen mellem Vestergade og Overgade. Men i begyndelsen af juni skulle der gerne se anderledes ud, for da er det planlagt, at Odenses - og Fyns - første Føtex Food skal åbne. Det bliver i den sydligste del af den omdannede TBT-gade i den store Albani-karréen, som AP Ejendomme har opført.

Annonce

Ekstra flot

Der findes 21 Føtex Food rundt omkring i landet primært i hovedstadsområdet, Aarhus og Aalborg. Søren Svenstrup Sørensen fra Salling Group er konceptchef for Føtex Food, og han fortæller, at man i den kommende Føtex Food vil kunne finde det samme fødevaresortiment som i den store Føtex på Vesterbro plus lidt til.


Til gengæld bliver forretningen ekstra flot indvendig med en stor atriumgård.

Søren Svenstrup Sørensen, konceptchef Føtex Food


Blandt andet et større vinsortiment og masser af muligheder ud i mad til at tage med.

- Men i det store hele bliver det samme varer og til samme priser som på Vesterbro. Til gengæld bliver forretningen ekstra flot indvendig med en stor atriumgård, siger Søren Svenstrup Sørensen.

Der kommer også en stor bager-afdeling og café med dertil hørende mulighed for at sidde udenfor og spise det indkøbte, tilføjer konceptchefen.

Annonce

Tæt bebygget

Beliggenheden i et tæt bebygget og beboet område, hvor der også er mange arbejdspladser, gør, at Søren Svenstrup Sørensen tror på et stort kundeunderlag, men det bliver næppe, vurderer han, samme typer kunder som for eksempel i Føtex Vesterbro, hvor de gratis parkeringsmuligheder vil gøre en forskel.

- Men vi kommer til at lave en meget speciel indretning i den nye Føtex, hvor det skal være en god oplevelse at komme, og vi vil passe ind i strøg-miljøet, siger Søren Svenstrup Sørensen, der i høj grad ser den kommende Føtex Food som et sted, man kan bruge i frokostpausen eller til at tage mad med hjem fra efter arbejdstid.

Annonce

Bedre til sommer

Lige nu fremstår området - og især netop overgangen mellem Vestergade og Overgade, hvor Føtex Food skal ligge - som noget byggerod og fyldt med ikke udlejede erhvervslejemål. Men det afskrækker ikke Søren Svenstrup Sørensen:

- Vi får tilbudt alverdens beliggenheder fra udlejerne, men den her passede godt i størrelsen, lyder det som forklaring på, at man har valgt at flytte ind på den nye adresse.

Det allerførste Føtex-supermarked åbnede i 1960 i Guldsmedegade i Aarhus. Det blev i 2009 til den første Føtex Food, der nu også kommer til Odense. Arkivfoto: Kim Haugaard

- Det er et spændende område med megen beboelse, men det er klart, at det ikke er så sjovt, hvis alt det andet i området ikke bliver udlejet, tilføjer konceptchefen, der har fået løfte om, at tilgængeligheden og måden, hele området fremstår på, vil være langt bedre til sommer, end den er nu.

Den første Føtex Food åbnede i 2009 i Guldsmedegade i Aarhus i det, der i sin tid havde været det allerførste Føtex-supermarked overhovedet, og den nye i overgangen mellem Vestergade og Overgade bliver altså den første af sin slags i Odense.

- Planen er at åbne i begyndelsen af juni, og vi vil rigtig gerne være klar inden sommerferien, siger Søren Svenstrup Sørensen og tilføjer, at man kan glæde sig til en spektakulær forretning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce