Annonce
Ugeavisen Odense

Ny klinik: Fru Fod God er åbnet i Odense NV

Nataschja Kokspang har åbnet klinikken Fru Fod God på Mosevej 1, Odense NV. Foto: Hasse Frimodt
Nataschja Kokspang har arbejdet som social og sundhedsassistent. Nu har hun bestået fodterapeut uddannelsen og åbnet klinikken, Fru Fod God i Odense NV

Siden 2008 har Nataschja Kokspang arbejdet som social og sundhedsassistent. Nu har hun bestået fodterapeut uddannelsen og åbnet klinikken Fru Fod God på Mosevej 1 i Odense NV.

- I forbindelse med mit arbejde som social og sundhedsassistent bemærkede jeg, hvor stor glæde de ældre mennesker havde af at få lavet fodbehandlinger. Og fodbehandlerne talte altid godt om deres arbejde, så jeg undersøgte muligheden for at uddanne mig som fodbehandler. Jeg kunne læse til fodplejer i Odense men valgte at gå all in og uddanne mig til statsautoriseret fodterapeut, siger Nataschja.

Nataschja Kokspang har åbnet klinikken Fru Fod God i et tilbygget kliniklokale i Korup, hvor hun bor. Foto: Hasse Frimodt

I august 2019 startede Nataschja på skolen i København.

- Det var en hård periode. Jeg stod op kl. 04.30 for at pendle til København fem dage om ugen. Som regel var jeg først hjemme igen ved 18-tiden, men det var al slidet værd, da jeg i januar 2021 bestod eksamen og kunne kalde mig for statsautoriseret fodterapeut, siger Nataschja.

Kort tid efter endt uddannelse åbnede Nataschja klinikken Fru Fod God i et nyopført klinik lokale i forbindelse med privatboligen.


Som fodterapeut kan jeg være med til at afhjælpe og forebygge fodproblemer, så klienten undgår at skulle igennem krævende behandlinger

Nataschja Kokspang


- Jeg har fået tilbygget et lokale på omkring 10 kvadratmeter, hvor jeg udfører behandlinger tre dage ugentligt. Det er mandag, fredag og lørdag. Derudover er jeg tilknyttet som behandler hos Klinikhuset i Ringe, hvor jeg arbejder tirsdag, onsdag og torsdag, siger Nataschja.

For Nataschja betyder det meget, at hun som nyuddannet fodterapeut har kollegaer i Ringe.

- Det er vigtigt som nyuddannet at have nogen at spare med. Og så har jeg ikke et ydernummer på min egen klinik, og kan derfor ikke udføre behandlinger med tilskud til diabetespatienter. Det kan jeg så til gengæld tilbyde i Ringe, siger Nataschja.

På Klinikken Fru Fod God tilbyder Nataschja behandlinger som f.eks. bøjlebehandlinger af nedgroede negle, behandlinger mod øget huddannelse samt almindelige fodbehandlinger.

- Som social og sundhedsassistent holdt jeg meget af at arbejde med mennesker. Den glæde har jeg også som fodterapeut. Som fodterapeut kan jeg være med til at afhjælpe og forebygge fodproblemer, så klienten undgår at skulle igennem krævende behandlinger. Derfor opfordrer jeg alle til at passe og pleje deres fødder og besøge en fodterapeut, så man kan undgå alvorlige problemer med ens fødder, siger Nataschja

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce