Annonce
Ugeavisen Odense

Ny negleklinik i Asylgade

Thi My Duyen Nguyen også kaldet Rita kom til Danmark fra Vietnam i 2013. Foto: Hasse Frimodt
Rita Nails Salon i Asylgade er åbnet af vietnamesiske Thi My Duyen Nguyen også kaldet Rita
Annonce

Thi My Duyen Nguyen også kaldet Rita kom til Danmark fra Vietnam i 2013. Straks efter ankomsten til Danmark begynder Rita på sprogskole for at lære dansk. Kort efter bliver hun ansat i en negleklinik i Svendborg.

- Jeg arbejdede i Vietnam på en negleklinik, så derfor var det meget nærliggende, at det også var det, jeg skulle arbejde med i Danmark, siger Rita.

Men ønsket om at uddanne sig samt en overfølsomhed overfor arbejdet med acryl, gjorde at Rita stoppede i negleklinikken i Svendborg for at tage 9. og 10. klasse. Efter endt uddannelse kunne Rita mærke, at hun savnede klinikarbejdet. Hun savnede det hyggelige neglearbejde. Så forleden åbnede hun i Asylgade 22 negleklinikken Rita Nails Salon.

- Det er en stor drøm, der nu er gået i opfyldelse. Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, og jeg glæder mig enormt meget over, at jeg med kun 7 år i Danmark kan udleve min drøm i Odense, siger Rita.

I sin klinik i Asylgade benytter Rita ikke selv produkter, der indeholder acryl, da hun ikke selv kan tåle acryl, ligesom der er kunder, der også er overfølsomme overfor acryl produkter.

- Jeg tilbyder manicure, kunstige negle, fodbehandlinger, eyelash extension, voksbehandlinger og ansigtsbehandlinger/ansigtsmassage. Og så har jeg indgået en fast aftale med en behandler, som kommer i klinikken og tilbyder dybdegående massage behandlinger. Så går man med smerter i f.eks. ryg, skulder, nakke, arme eller ben, så kan man booke tid til f.eks. 20 minutters dybdegående massage, siger Rita.

Frem til 28. februar kører Rita Nails Salon åbningstilbud. Læs mere om tilbuddene på facebooksiden Rita Nails Salon.

Rita Nails Salon

Rita Nails Salon

Asylgade 22

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 10-18, fredag kl. 10-19 samt lørdag kl. 10-14

Tlf: 27142032

Facebook: Rita Nails Salon

Rita har åbnet negleklinikken Rita Nails Salon i Asylgade. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce