Annonce
Ugeavisen Odense

Ny retro og genbrugs-shop: Jagten på et lager blev til ny butik i Hjallese

Lars Grill Nielsen og Hanne Machon Nielsen åbner lørdag den 6. marts Hjallese Retro & Genbrug. Foto: Hasse Frimodt
Lars Grill Nielsen og Hanne Machon Nielsen, indehavere af Genbrugshallerne i Odense, ledte efter en stor lagerhal, den fandt de, men de fandt også et tomt butikslokale, hvor de nu åbner Hjallese Retro & Genbrug.

Lars Grill Nielsen og Hanne Machon Nielsen, indehavere af Genbrugshallerne på Rødegårdsvej 182, var på jagt efter et stort lagerlokale.

- Vi har siden 2018 drevet Genbrugshallerne i Odense. Vi driver en virksomhed, hvor vi har behov for stor lagerkapacitet, og indtil nu har vi haft to lagerhaller i Odense, som bare er et for meget. Det ville være rart med kun en stor lagerhal, så vi satte eftersøgningen i gang for at finde et stort lagersted i Odense, siger Lars.

Åbningstiderne er lørdag og søndag kl. 11-16. Foto: Hasse Frimodt

Det førte dem en dag ud til Hjallese, hvor de skulle se på lagerlokale på Hjallesegade 51.

- Lagerlokalet var helt perfekt, og så gemte stedet på en lille skat, da det viste sig, at vi må drive butik i bygningen også. Så nu åbner vi den 6. marts Hjallese Retro & Genbrug, siger Hanne.


Vi har fået en super god beliggenhed. Tæt på den kommende letbane, tæt på motorvejen og endnu bedre, tæt på McDonalds

Lars Grill Nielsen


Annonce

Kun weekend-åbnet

Hjallese Retro & Genbrug vil kun holde åbent i weekenderne fra kl. 11-16. I Butikken på Hjallesegade 51 vil man kunne finde en masse fede retro ting samt dagligvareting som f.eks. køkkenudstyr og pynteting.

- Alt sammen til gode priser, lover Hanne og Lars.

I et lille hjørne i butikken finder man også en afdeling med salg af vinylplader. Det er endelig lykkedes for Lars at overtale Hanne til, at han nu må lave en afdeling udelukkende med fokus på vinylplader.

- Jeg ved Lars går og glæder sig over sit lille nye vinylhjørne. Vi har aldrig rigtig fundet plads til det i Genbrugshallerne, men nu har vi indrettet en afdeling her i Hjallese.

Vinylafdelingen regner Lars med bliver en stor succes. For tilbage i 2019 afholdt de i Genbrugshallerne en weekend med fokus på vinylplader. Den weekend var en kæmpe succes med masser af gæster. Der var planlagt en lignende weekend i 2020, men det måtte aflyses på grund af corona.

Lars Grill Nielsen har indrettet en vinyl afdeling. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg elsker selv vinyl. Jeg spiller vinylplader derhjemme dagligt og har en stor interesse for vinylplader. Vi har indrettet to lyttestationer med høretelefoner, hvor folk kan sætte sig ned og lytte til den vinylplade, man måske overvejer at købe, siger Lars.

På grund af corona restriktionerne foregår åbningen af butikken i Hjallese ganske roligt. Her bliver ingen stor åbningsfest, men Lars og Hanne håber, at deres nye butik vil tiltrække beboerne i området.

- Vi har fået en super god beliggenhed. Tæt på den kommende letbane, tæt på motorvejen og endnu bedre, tæt på McDonalds smiler Lars.

I weekenden den 6. og 7. marts åbner Hjallese Retro & Genbrug. Foto: Hasse Frimodt
Butik og lager på Hjallesegade 51. Foto: Hasse Frimodt
Hjallese Retro & Genbrug holder kun åbent i weekenderne. Foto: Hasse Frimodt
Hjallese Retro & Genbrug åbner på Hjallesegade 51. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce