Annonce
Ugeavisen Odense

Ny varehuschef i Bilka Odense

Henrik Worre Frost Larsen er ansat som varehuschef i Bilka Odense. Pressefoto
Henrik Worre Frost Larsen tiltrådte 1. maj som varehuschef i Bilka Odense
Annonce

Bilka Odense har fået ny varehuschef. Henrik Worre Frost Larsen er 37 år gammel, gift, far til to børn og bosiddende i Kolding. Henrik startede i 1999 som kasseassistent i Bilka Kolding. Han blev senere elev i Bilka Kolding. Han har målrettet arbejdet sig op indenfor Bilka's organisation. Og måske kan nogen odenseanere genkende Henrik, for han blev i november 2011 ansat som driftschef i Bilka Odense, en stilling han stoppede i tilbage i november 2015, fordi han havde ambitioner om at blive varehuschef.

- Jeg var rigtig glad for at arbejde i Bilka Odense, men da jeg fik muligheden for at blive varehuschef i Føtex Sønderborg, forfulgte jeg den drøm, jeg har haft siden jeg startede som elev i Bilka. Føtex Sønderborg blev springbrættet til en stilling som varehuschef i Bilka Kolding, hvor jeg de seneste år har været varehuschef. Nu er jeg så tilbage i Odense, en butik jeg holder meget af, siger Henrik Worre Frost Larsen.

Annonce

Bilka Odense

Henrik får ansvaret for Bilka Odense. Et varehus, der hører til blandt de fire største Bilka varehuse i Danmark. Her arbejder 650 medarbejdere, så der bliver lidt nye ansigter at kende for Henrik Worre Frost Larsen, som dog lige rejser tre uger til USA inden længe på en længe ventet ferie sammen med familien.

- Som varehuschef er nogle af mine vigtigste arbejdsopgaver at komme ud på gulvet blandt de mange medarbejdere og kunder. For jeg elsker kontakten med de mennesker, der kommer i varehuset. Jeg er på gulvet tæt på 50 % af min arbejdstid. Bilka Odense skal være et varehus, som er kendt for altid at være pæn og ryddelig. De sidste par år ved jeg godt, at der i området omkring Bilka Odense har været en masse bøvl på grund af letbane arbejdet. Det har givet en del gener for vores kunder, men jeg håber og tror, de gener snart er fortid, og vi herefter kan se fremad og byde kunderne velkommen indenfor i et fantastisk varehus, som har alt hvad man har behov for til sine daglige indkøb, siger Henrik Worre Frost Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce