Annonce
Ugeavisen Odense

Ny vinduespudser: Er du træt af beskidte vinduer?

Nicolai Lommer solgte sin sandwichbar i Overgade og er nu sprunget ud som vinduespudser. Foto: Hasse Frimodt
Corona nedlukningen fik Nicolai Lommer til, at genoverveje sin fremtid inden for restaurationsbranchen. Nu er han vinduespudser med egen virksomhed.

For Nicolai Lommer har corona nedlukningen betydet, at han har måttet genoverveje sin fremtid og ændre planer for den. Nicolai er uddannet tjener, og han har i tre år været selvstændig med Lommers Sandwichbar i Overgade.

- Jeg blev far for første gang i november 2019. Det ændrede mit liv på mange måder. Som selvstændig i Lommers Sandwichbar mødte jeg mange dage klokken tre om natten og gik først hjem ved 21-tiden. Men at møde så tidligt og gå så sent hjem kunne ikke kombineres med at være far og have familie, så jeg solgte forretningen i januar 2020, siger Nicolai.

Nicolai havde ikke umiddelbart lagt sig fast på hvad han så ville arbejde med.

- Jeg er uddannet tjener og regnede med, at jeg kunne få lidt arbejde som tjener på sådan lidt freelance basis. Det var egentlig min plan. Men så kom corona, og jeg skal da lige love for, at så blev det sat på standby. Det var ikke lige tjenere, der var brug for, når landet lukkede ned, så alle de aftaler jeg havde lavet blev annulleret, så jeg måtte i tænkeboksen og genoverveje min fremtid, siger Nicolai.

I tænkeboksen fandt Nicolai frem til at han ville være selvstændig som viduespudser.


Det var den helt rigtige beslutning, jeg traf, da jeg satte mig for at åbne KMS Vinduespudsning

Nicolai Lommer, KMS Vinduespudsning


- Jeg elsker mit arbejde, hvor jeg tilbyder en professionel og miljørigtig vinduesvask. Jeg har investeret i et smart rentvandsanlæg, som betyder, at kunden ikke har sæberester, der løber ned langs murværket, og man slipper for sæberester/kemikalier, der bliver siddende i listerne. Ligeledes efterlades ruden uden pletter eller striber. For vandet jeg bruger er 100% rent forarbejdet vand uden sæbe, kemikalier eller kalk. Mit arbejde er miljøvenligt, siger Nicolai.

Nicolai har oplevet, at kunderne har spurgt ind til hans måde at pudse vinduerne på, men når de efterfølgende ser resultatet, så glæder dig sig til at se ham igen.

- Jeg havde et ældre ægtepar, som kiggede lidt skeptisk på mit arbejde. De forventede, at vinduerne blev pudset på den gode, gamle måde, men da jeg var kørt derfra, gik der ikke længe, før jeg fik en sms med teksten: Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, og vi ser allerede frem til du kommer næste gang. Sådan en besked gør mig bare rigtig glad og viser, at det jeg tilbyder er det helt rigtige, siger Nicolai.

Nicolai Lommer har været ganske kort tid i gang som selvstændig vinduespudser, men han har ikke fortrudt et eneste sekund, at han gik den vej.

- Jeg elsker at arbejde ude i det fri, få frisk luft og gøre en masse mennesker glade med mit arbejde, siger Nicolai.

Mangler du en vinduespudser så kører han lige nu med et opstartstilbud, der lyder på 99 kr. for den første vinduespudsning af op til maks 60 vinduer samt et efterfølgende uforpligtende tilbud.

- Jeg vil opfordre folk til at se nærmere på min facebook side KMS Vinduespudsning. Her kan man se en video, der viser mit arbejde med at vaske vinduer, siger Nicolai Lommer.
Fakta

Fakta

KMS Vinduespudsning v/Nicolai Lommer

Bjørnevangen 7, 1. sal

Facebook: KMS Vinduespudsning

Tlf: 42916540

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce