Annoncørbetalt indhold

Nyd efteråret i Odense

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Efteråret er for alvor i gang, og der går ikke lang tid før vinteren banker på døren. Heldigvis kan Odense byde på flere gode oplevelser, som du kan varme dig på igennem de kolde måneder. Læs med her for inspiration til et dejligt efterår i Odense.

Find varmen på museet

For at få varmen igennem kulturelle solstråler, så skal du bevæge dig indenfor på et af Odenses mange inspirerende museer. Vi kommer selvfølgelig ikke udenom Odenses store stolthed, H. C. Andersen. På H. C. Andersens museum kan du dykke ned i forfatterens kunstneriske side og få mange timers kulturel opvarmning.

Danmarks Jernbanemuseum er et andet sted, hvor du virkelig kan dykke ned i historien. Museet er ikke bare en oplevelse for togentusiaster, faktisk kan hele familien blive både opløftet og klogere af et besøg på Jernbanemuseet.

På den gamle fabriksbygning i Latinerkvarteret finder du kunstmuseet Brandts, som byder på flere etager med inspirerende kunst og spændende kunstarrangementer. Brandts er et sted, hvor du kan lade varmen fra fotografier og billeder fylde din krop og sjæl. Efter et besøg på Brandts vil du gå ud i byen som et beriget menneske, fyldt op af kunstneriske indtryk og nye tanker.

Et besøg på museet kan med fordel kombineret med et cafebesøg. Det er ikke noget som en varm kop kakao med flødeskum efter kulturelt påfyld. Når du har tørret flødeskummet af overlæben, så kan du forbrænde de ekstra kalorier med en tur ned ad gågaden. Mange siger, at Odenses gågade er en af Danmarks hyggeligste gågader. Det er vel værd at undersøge.

Annonce

Tag på weekendtur i Odense

Efteråret er det perfekte tidspunkt at tage kæresten med på weekendtur. Og Odense er den perfekte destination. Byen vrimler simpelthen med kulturelle muligheder og gastronomiske oplevelser og er derfor en energiindsprøjtning af de sjældne på en kold efterårsdag.

Tag kæresten under armen, og dyk ned i de kulinariske eventyr i Storms pakhus, byens populære street food-hal. På Storms kan I helt sikkert finde noget, som I kan lide. Brug gerne noget tid på at smage på alle de lækre delikatesser, inden I indtager et måltid. Bagefter finder I selvfølgelig en intim lille bar, hvor I kan se hinanden dybt ind i øjnene over et glas vin. Hvis I har brug for endnu mere kulturelt påfyld, så er det en god ide og tjekke aftenens program på Teater Momentum, en af de mest spændende teaterscener som findes i hele Danmark.

Hvis du endnu ikke har fundet den eneste ene, som du ønsker at invitere med på kærestetur til Odense, så kan det være du skal bruge efteråret til at dykke ned i datinglivet. Uanset om du er til yngre eller ældre kvinder eller mænd, så kan du begynde jagten på din nye kæreste online. Tag og find en partner på en af de mange onlinedating portaler, og gå efteråret i møde sammen med dit hjertes udkårede.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Ugeavisen Odense

Spar 50 procent: Genbrugsbutikker fejrer 200-års dag med stærkt nedsatte priser

Annonce
Dalum Hjallese Avis

Læser undrer sig over ruin i udkanten af villakvarter: - Hvad skal der ske der?

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Hans Henriks cigaræske vejer et par kilo: Du kom med garanti aldrig forbi i gamle dage

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

På vej til finalen med OB-fans: Kick off med Flemmings bus til Brøndby

Ugeavisen Odense

Voldsomt pres på borgerservice giver lange ventetider til pas: Du skal bestille nu, hvis du skal have et nyt inden sommerferien

Ugeavisen Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

Skibhus Avisen

Ostehandler fik nok at letbane og parkeringsproblemer: Nu vil han åbne ny butik på trafikeret gade

Ugeavisen Odense

Anmelderrost musiker har et nyt album på vej: - Jeg faldt i musikgryden som barn

Ugeavisen Odense

Jossefin købte hus for at komme tæt på letbanen: - Jeg glæder mig helt sindssygt

Ugeavisen Odense

Det var ikke kun de ældre, der mødte op: Seniorhuset havde et brag af et åbent hus

Ugeavisen Odense

14 år og 3,6 milliarder kroner: Få det store letbane-overblik her

Dalum Hjallese Avis

Genbrugsbutik donerede 55.000 til kattehjem på et år: Nu udfordrer mangel på frivillige butikkens eksistens

Ugeavisen Odense

Den 45-årige gulvlægger Jack snakkede med landstræner Kasper Hjulmand på direkte tv: I 1987 fik han sin største oplevelse med landsholdet

Lokalavisen Nordvest

Kom med ud at cykle

Dalum Hjallese Avis

Jørgen har samlet på Coca-Cola-ting i 35 år: Kunne aldrig drømme om at drikke en Pepsi

Annonce