Annoncørbetalt indhold

Nyd efteråret i Odense

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Efteråret er for alvor i gang, og der går ikke lang tid før vinteren banker på døren. Heldigvis kan Odense byde på flere gode oplevelser, som du kan varme dig på igennem de kolde måneder. Læs med her for inspiration til et dejligt efterår i Odense.

Find varmen på museet

For at få varmen igennem kulturelle solstråler, så skal du bevæge dig indenfor på et af Odenses mange inspirerende museer. Vi kommer selvfølgelig ikke udenom Odenses store stolthed, H. C. Andersen. På H. C. Andersens museum kan du dykke ned i forfatterens kunstneriske side og få mange timers kulturel opvarmning.

Danmarks Jernbanemuseum er et andet sted, hvor du virkelig kan dykke ned i historien. Museet er ikke bare en oplevelse for togentusiaster, faktisk kan hele familien blive både opløftet og klogere af et besøg på Jernbanemuseet.

På den gamle fabriksbygning i Latinerkvarteret finder du kunstmuseet Brandts, som byder på flere etager med inspirerende kunst og spændende kunstarrangementer. Brandts er et sted, hvor du kan lade varmen fra fotografier og billeder fylde din krop og sjæl. Efter et besøg på Brandts vil du gå ud i byen som et beriget menneske, fyldt op af kunstneriske indtryk og nye tanker.

Et besøg på museet kan med fordel kombineret med et cafebesøg. Det er ikke noget som en varm kop kakao med flødeskum efter kulturelt påfyld. Når du har tørret flødeskummet af overlæben, så kan du forbrænde de ekstra kalorier med en tur ned ad gågaden. Mange siger, at Odenses gågade er en af Danmarks hyggeligste gågader. Det er vel værd at undersøge.

Annonce

Tag på weekendtur i Odense

Efteråret er det perfekte tidspunkt at tage kæresten med på weekendtur. Og Odense er den perfekte destination. Byen vrimler simpelthen med kulturelle muligheder og gastronomiske oplevelser og er derfor en energiindsprøjtning af de sjældne på en kold efterårsdag.

Tag kæresten under armen, og dyk ned i de kulinariske eventyr i Storms pakhus, byens populære street food-hal. På Storms kan I helt sikkert finde noget, som I kan lide. Brug gerne noget tid på at smage på alle de lækre delikatesser, inden I indtager et måltid. Bagefter finder I selvfølgelig en intim lille bar, hvor I kan se hinanden dybt ind i øjnene over et glas vin. Hvis I har brug for endnu mere kulturelt påfyld, så er det en god ide og tjekke aftenens program på Teater Momentum, en af de mest spændende teaterscener som findes i hele Danmark.

Hvis du endnu ikke har fundet den eneste ene, som du ønsker at invitere med på kærestetur til Odense, så kan det være du skal bruge efteråret til at dykke ned i datinglivet. Uanset om du er til yngre eller ældre kvinder eller mænd, så kan du begynde jagten på din nye kæreste online. Tag og find en partner på en af de mange onlinedating portaler, og gå efteråret i møde sammen med dit hjertes udkårede.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Ugeavisen Odense

Klar med avanceret teknik: Bibliotekets nye makerspace bygger bro mellem borgere og teknologi

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Ole flygtede fra Yemen i fragtskib og helikopter: - Vi var i en krigssituation og skulle bare væk

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Syltede grisehoveder og udhulede roer: Kom med til kartoffelferie i Den Fynske Landsby

Ugeavisen Odense

Haji kæmper for at kunne male: - Når jeg maler, fordamper min sjæl

Ugeavisen Odense

Foredrag: Jes Dorph vil fortælle om sin kamp mod TV2, sit syn på sagen og om at være dømt på forhånd

Ugeavisen Odense

Guldsmed i Dalum: Halskæde fra By Clarity koster 100.000 kr.

Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind billetter til verdens bedste ABBA-show

Ugeavisen Odense

Tigergården: Nu er sidste etape klar til udlejning

Ugeavisen Odense

Butiksejer giver op: Umuligt for kunderne at komme frem til forretningen - Det er hensynsløst

Ugeavisen Odense

19-årige Rosa har åbnet butik med egne designs midt i Odense: - Jeg var altid hende, der mødte op og lignede en regnbue

Ugeavisen Odense

Mette er clairvoyant tarotlæser: - Nogle kalder det den sjette sans, men det er måske bare en udvidet form for empati

Ugeavisen Odense

Nyhed: Odense Padel Center åbnet tæt på Rosengårdcentret

Ugeavisen Odense

Grimt solcelletag blev forvandlet til en brumbasse-magnet: - Lige pludselig havde vi Gud hjælpe mig lavet et insekthotel på taget

Ugeavisen Odense

Blå Kors udvider åbningstid: Nu kan du også gå på genbrugsjagt om aftenen

Ugeavisen Odense

Grimt solcelletag blev forvandlet til en brumbasse-magnet: - Lige pludselig havde vi Gud hjælpe mig lavet et insekthotel på taget

Dalum Hjallese Avis

Forfatter i kørestol: - Det er befriende magtfuldt at skrive

Lokalavisen Nordvest

Kendt cykelrytter til Tarup

Ugeavisen Odense

Leverer strøm til 70 naboer: Galschiøt bliver C02-neutral med solceller

Ugeavisen Odense

Redaktionen tester: Her får du Odenses bedste surdejsboller

Ugeavisen Odense

Odense får en brunchklub kun for singlekvinder: - Vi mangler nogle at være singler med

Ugeavisen Odense

100 boliger, intime gårdrum og dagligvarebutik: 'Jungle'-grund udset til at blive Odenses nyeste bydel

Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind billetter til Odense Håndbold mod Viborg HK

Ugeavisen Odense

Snart er der fuld hornmusik: Det nye H.C. Andersens Hus åbner helt op

Annonce