Annonce
Ugeavisen Odense

Nye krav: Gitte har opsagt aftale med Danske Regioner

Gitte Pedersen, indehaver af Klinik for Fodterapi på Teisensvej 13. Foto: Hasse Frimodt
Nye lovkrav betyder at Gitte Pedersen, statsautoriseret fodterapeut, nu må opsige sin aftale med Danske Regioner , da hun ikke længere kan leve op til disse krav
Annonce

Gitte Pedersen, statsautoriseret fodterapeut, har i 10 år drevet Klinik for Fodterapi på Teisensvej 13. Det har indtil nu været ti helt fantastiske år med klinik i forbindelse med egen bopæl.

- Jeg startede for mig selv, efter at have været en del af et klinikfællesskab i Nørregade, hvor jeg startede i 2006. I de 14 år har jeg haft et samarbejde med Danske Regioner, et samarbejde jeg nu har valgt at opsige, siger Gitte.

I 2001 pådrog Gitte sig kroniske skader i skulder og nakke, da hun arbejdede som sosu-assistent på et senhjerneskadecenter.


Jeg kan, jeg vil og jeg gør det samme, som jeg altid har gjort

Gitte Pedersen


- Mine skader gør desværre, at der er nogle krav med virkning fra januar 2020, som regionen har stillet til fodterapeuter med ydernummer, som jeg ikke længere kan leve op til. Jeg har derfor været nødt til at opsige mit samarbejde med Danske Regioner, siger Gitte Pedersen.

Gitte Pedersen er uddannet statsautoriseret fodterapeut. Foto: Hasse Frimodt

Gitte fortsætter dog som som behandler uden et ydernummer, og flere af hendes faste kunder gennem de seneste 10 år har valgt at fortsætte deres behandlinger, selvom de ikke længere kan opnå tilskud fra Danske Regioner til disse behandlinger.

- Jeg kan, jeg vil og jeg gør det samme, som jeg altid har gjort. Jeg har en uddannelse som statsautoriseret fodterapeut til at behandle alle med eller uden sygdom. Uddannelsen er statsanerkendt, hvor kunden er underlagt Styrrelsen for Patientsikkerhed. Jeg tager højde for sygdom, medicin, fysiologiske forandringer og individuelle behov, siger Gitte Pedersen.

Hun er glad for den opbakning, de fleste af hendes kunder har vist hende, ved at fortsætte deres behandlinger i klinikken på Teisensvej 13 til trods for, at det for mange er blevet dyrere at komme til behandling.

- Jeg har kunder, som kommer langvejs fra og så har jeg de lokale, der er flinke til at støtte op om deres lokale klinik i Skibhuskvarteret, siger Gitte Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce