Annonce
Ugeavisen Odense

Nyhed: Tidligere Ugeavisen-journalist er klar som selvstændig

Christina Frederiksen. Pressefoto
I ni år var Christina Frederiksen med til at fylde spalterne i Ugeavisen Odense, men nu springer hun ud som selvstændig med Vinklen.dk
Annonce

Nu har de odenseanske virksomheder mulighed for at få assistance med den interne og eksterne kommunikation fra en erfaren journalist. Christina Frederiksen har startet virksomheden, Vinklen.dk, hvor hun hjælper og rådgiver virksomheder ud i kunsten at kommunikere.

- Det er især de små og mellemstore virksomheder, jeg henvender mig til. Altså dem, der måske ikke er store nok til at have deres egen kommunikationsafdeling, men som stadig har et kommunikationsbehov. Mange virksomheder har forståeligt nok svært ved at finde tid til de forskellige kommunikationsopgaver i en travl hverdag og ender måske med at nedprioritere eller helt at droppe dem. Det er ærgerligt, for det er vigtigt at få kommunikeret sit budskab ud både internt og eksternt. Det er her, at jeg kan hjælpe, siger Christina Frederiksen.


Jeg har altid haft stor respekt for de selvstændige erhvervsdrivende. Det kræver noget at drive sin egen virksomhed i et lønmodtagerland som Danmark

Christina Frederiksen, Vinklen.dk


Vinklen.dk, der har adresse i Højby, leverer alt i skriftlig kommunikation, men Christina Frederiksen hjælper også med de mere langsigtede kommunikationsstrategier. Det kan for eksempel være rådgivning i, hvordan en virksomhed bliver skarpere i kommunikationen med sine målgrupper. Det kan også være hjælp til at visualisere produkter eller processer ved hjælp af for eksempel infografikker. Da Christina Frederiksen har flere års erfaring med redigering, løser hun også typografiske opgaver ved hjælp af InDesign.

Hvis du synes, at Christina Frederiksen virker bekendt, er det ikke uden grund. Fra 2008 til 2017 var hun ansat som journalist på Ugeavisen Odense og var i perioder tovholder på Skibhusavisen og Dalum-Hjallese Avis. Herefter blev hun tilknyttet Jysk Fynske Mediers erhvervstillæg, Erhverv+, og det var her, at hun fik smag for erhvervsjournalistikken. Det var også her, at Christina Frederiksen begyndte at overveje muligheden for en tilværelse som selvstændig.

Christina Frederiksen har arbejdet fra 2008 til 2017 som journalist på Ugeavisen Odense. Pressefoto

- Jeg har altid haft stor respekt for de selvstændige erhvervsdrivende. Det kræver noget at drive sin egen virksomhed i et lønmodtagerland som Danmark. Da jeg var yngre, syntes jeg, at det lød enormt farligt at være selvstændig. Jeg kunne ikke helt overskue tanken om, at jeg selv havde hele ansvaret. Sådan har jeg det ikke i dag. Tværtimod. Tanken om at være min egen chef er yderst tiltalende, og jeg har helt klart ladet mig inspirere af de erhvervskilder, jeg har interviewet gennem tiden, siger Christina Frederiksen og tilføjer:

- Jeg husker især én, som sagde til mig, at man ikke skulle være så bange for at kaste sig ud i det. Hans argument var noget i retning af, at kun 30 procent af kandidaterne i nordisk på universitetet får job efterfølgende, mens 50 procent af alle iværksættere lykkes med deres forretning. Det satte tingene i perspektiv.

Hvis du har brug for hjælp med kommunikationen i din virksomhed kan Christina Frederiksen kontaktes på telefon 22980695. Se mere på Vinklen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce