Annonce
Ugeavisen Odense

Nyt bilhus, nye modeller og større fokus på køreglæden

Bent Møllegaard, partner i Mogens Frederiksen Automobilhus er her fotograferet i det nye flotte bilhus på Stærmosegårdsvej 54. Pressefoto
Mogens Frederiksen Automobilhus på Stærmosegårdsvej 54, er blevet dobbelt så stor, efter endt ombygning som startede tilbage i februar 2019.
Annonce

Mogens Frederiksen Automobilers bygning på Stærmosegårdsvej 54 har siden 1. februar 2019 været igennem først en nedrivning og så en opbygning. Bilhuset er nu i to etager, hvor der holder udstillingsbiler i det nye, flotte 1300 kvadratmeter store nybyggede hus. Et flot ny bilhus som Bent Møllegaard, partner og Per Frederiksen adm. direktør er glade for at kunne byde kunderne indenfor i.

- Vores gamle bilhus var meget slidt. Det trængte virkelig til en ændring, hvilket det så har fået nu. Det nybyggede bilhus er blevet nøjagtigt, som vi ønskede det. Vi har sågar fået en bilelevator, så vi nemt kan flytte bilerne rundt i huset fra stuen til 1. sal. Og så har vi fået dobbelt så meget plads i de nye rammer, end vi havde i de gamle, siger Bent Møllegaard.

2019 har været et fornugtigt år for Mogens Frederiksen Automobiler.

- Vores nye Corolla og RAV4 har fået godt fat i bilmarkedet, hvor også taxaselskaberne har vist en markant øget interesse for vores hybridbiler. Vi har fordoblet salget af taxaer i år, og det er en udvikling, vi er glade for. Og så har kunderne taget rigtig godt imod vores nye toetagers bilhus, siger Bent Møllegaard.

Annonce

Store forventninger til 2020

Forventningerne til 2020 er store. Her forventer man et godt år, hvor Toyota kommer med flere spændende nyheder. Blandt andet en ny Toyota Yaris som bliver langt mere veludstyret og blandt andet får fuld sikkerhedspakke. Derudover får den flere hestekræfter i hybridudgaven kombineret med en bedre økonomi samt et friskere design, så den har Bent Møllegaard store forventninger til.

- Udover det kommer Toyota C-HR i en opdateret udgave med 184 hestekræfter, og Toyota RAV4 lanceres i en plug-in hybrid med over 300 hestekræfter. Så vi fortsætter udviklingen med at kunne tilbyde kunderne kraftigere hybridmodeller, der giver en helt anden overlegen køreoplevelse. Det glæder vi os til, for kunderne har allerede taget rigtig godt imod den 180-hestes Corolla Hybrid.

- I det nye år kan vi generelt se frem til at have et fuldt opdateret modelprogram, hvor alle Toyota-modellerne kombinerer miljøvenlig teknologi med smartere designs og lækrere kabiner. Når man kombinerer den miljømæssigt interessante hybridteknologi med en flot og moderne indpakning, masser af udstyr, mere involverende køreegenskaber og Toyotas ry for at bygge biler af en høj kvalitet, tror jeg på, at vi er rigtig godt rustet til fremtiden.

- Endelig glæder vi os også meget til at kunne præsentere de nye modeller for kunderne i vores nye bilhus og vise hvordan, Toyota er et bilmærke under stor forandring – ligesom vi selv har været det og er det. Så vi er optimistiske og glæder os til at se, hvad det nye år bringer os, siger Bent Møllegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce