Annonce
Ugeavisen Odense

Nyt galleri i Overgade: Salt åbner med keramik, fotografi og visuel kunst

Galleri Salt med Jens Gregers Aagaard og Inger Birkestrøm Juul. Foto: Galleri Salt
Annonce

Overgade: Et nyt galleri ser fredag 3. juli dagens lys i Overgade - Galleri Salt.

- Ønsket er at skabe et galleri med visuel kunst, gedigent kunsthåndværk og fotografi i et af Odenses ældste kvarterer, fortæller de to indehavere.

Jens Gregers Aagaard - den ene gallerist - vil primært arbejde i sine værksteder, imens den anden, Inger Birkestrøm Juul, dagligt være til stede i galleriet.

Gæster/kunder/publikum kan betragte og købe det udstillede - og hos Jens Gregers Aagaard bestille ekstraordinære - og renovering af - keramiske arbejder - og hos Inger Birkestrøm Juul aftale iscenesat fotografi, performances og kulturelle events.

Der vil løbende være Artist-Talks, optræden med skuespil, musik og ferniseringer på skiftende udstillinger indenfor visuel kunst i både 2 og 3 dimensioner.

Navnet Salt refererer til forekomsten af salt og aske i keramiske glasurer, og fixérsalt som anvendes i fremstillingen af sort/hvide fotos. Salt er et stof som også har betydninger som: livets salt, jordens salt, at spise salt og brød sammen er udtryk for gæstevenskab.

Åbningstiderne vil som udgangspunkt være: Tirsdag 12 - 17, Onsdag 12 - 17, Torsdag 12 - 21, fredag 12 - 17, lørdag 10 - 14. Søndag / Mandag lukket.

Nogle søndage åbnes i særlige sæsonforløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce