Annonce
Ugeavisen Odense

Nyt samarbejde: Sanderum United vil finansiere multibane til Sanderumskolen

Med det nye samarbejde bliver der lukket op for flere forskellige aktiviteter for børn og unge i Sanderum. Privatfoto
Sportsklubber udvider samarbejde med Sandrumskolen under navnet Sanderum United. Første opgave er en ny multibane

Væddeløbsvej: For at sikre den fortsatte udvikling af sportsfaciliteterne ved og omkring sportspladsen ved Sanderumskolen, har FC Odense og Sanderum Håndbold indledt et samarbejde, der er formaliseret ved et fælles udvalg de to foreninger imellem, og som i daglig tale vil kalde sig Sanderum United.

FC Odense, Sanderum Håndbold og Sanderumsskolen opererer i forvejen med et godt samarbejde, og det nye tiltag vil kun styrke indsatsen for de fælles interesser, lyder det i en pressemeddelelse fra Sandrum United.

Udvalgets formål er at gennemføre og drifte projekter, der har til formål at understøtte træningsmulighederne lokalt for FC Odense og Sanderum Håndbold og samtidig understøtte Sanderumskolens og lokalområdets mulighed for sport, leg og bevægelse.

Annonce

Ny multibane

Sanderum Uniteds første store projekt bliver at skaffe finansiering til en ny multibane på sportspladsen, hvor den nuværende og nedslidte bane er beliggende. Multibanen skal udvides så den bliver 20 x 40 meter, og skal indeholde to håndboldmål, seks mini fodboldmål og basket kurve.

”En ny, moderne og større multibane vil give FC Odenses børneafdeling mulighed for at spille udendørs fodbold året rundt, og Sanderum Håndbold får mulighed for at udvide med udendørstræning på en fuld størrelse håndbold bane”, lyder det videre i pressemeddelelsen, hvor det vurderes, at Sanderumskolens elever samtidig vil få mere plads til idræt, boldspil og leg i frikvartererne.

Multibanen vil være åben for alle når der ikke lige er træning af enten fodbold eller håndbold. Hos både FC Odense og Sanderum Håndbold meldes der om begrænsninger i forhold til de træningsrammer, der er i hal og på eksisterende baner, og derfor vil multibaneprojektet kunne være med til fortsat at sikre, at et attraktivt og lokalt tilbud indenfor breddeidrætten vil være til stede.

Annonce

Sørger for drift og vedligehold

Derudover vil den allerede etablerede petanque, Beach bane og kommende motionsredskaber samt bord-bænksæt blive en del af Sanderum Uniteds aktiviteter, som vil stå for drift og vedligeholdelse af baner og udstyr, så de fremadrettet vil fremstå i god stand.

”Sanderum United vil tage aktivt ansvar for en positiv, aktiv og kulturel udvikling for Sanderum til gavn for bydelens beboere. Vi håber på opbakning fra borgerne i Sanderum og andre, som vil støtte udviklingen i Sanderum”, lyder det i pressemeddelelsen.

Det er planen, at finansieringen af projekter, drift og vedligehold skal komme i hus via fundraising og arrangementer såsom foredrag, koncerter og andre indtægtsdrevne events.

Du kan følge med på facebooksiden, Sanderum United

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ezzat nægtede at dræbe og flygtede til Danmark: Nu har han skabt et liv i Odense langt fra rædslerne

Annonce