Annonce
Ugeavisen Odense

Nyt spisested: Restaurant Marv henter inspiration fra hele verden

Fra venstre ses Henrik Christensen, restaurantchef og Axel Jørgensen, indehaver. Foto: Hasse Frimodt

Restaurant Marv vil lave lækker mad med inspiration fra alle verdenshjørner, for indehaveren Axel Jørgensen, er det vigtigste at maden skal være smagfuld og lavet af gode råvarer.

Annonce

Axel Jørgensen, der har 14 års erfaring i restaurationsbranchen, åbnede mandag den 15. oktober Restaurant Marv i Vestergade 75G.

- Jeg får ofte stillet spørgsmålet om, hvilket land jeg er inspireret af, og mit svar til det er at jeg lader mig inspirere af alle lande og ikke har en fast madstil. Jeg vil kunne lave præcis den mad. jeg ønsker, og er derfor ikke lagt fast på noget. Det vigtigste for mig er, at maden skal være en smagfuld oplevelse. Den skal være genkendelig og alligevel med et tvist af noget, der overrasker. Jeg laver ærlig mad, benytter gode råvarer, og igen er det ikke sådan, at alt jeg benytter skal være økologisk. For igen er det vigtigere for mig, at de råvarer jeg benytter, skal have en god smag. Det er mere vigtigt, end at de er økologiske, siger Axel Jørgensen.

Restaurant Marv

Restaurant MarvVestergade 75

Indehaver: Axel Jørgensen

Hjemmeside: www.restaurantmarv.dk

Facebook: Restaurant Marv

Tlf: 71 92 00 09

Kammusling med blomskålspuré og blomkålsris samt trøffel. Foto: Restaurant Marv
Annonce

Frokost, a la carte og menuer

Axel Jørgensen har en drøm om at skabe et hyggeligt sted i Odense, hvor man går hen, fordi man vil have en god madoplevelse i hyggelige rammer. Hans team er ungt, med Henrik Christensen i spidsen som restaurantchef.

- Vi er ikke snobbede, men vi går op i at give en personlig og høflig betjening. Og vi er på ingen måde stive. Hos Restaurant Marv ønsker vi, at folk slapper af, hygger og bare har det rart, mens de får noget god mad, siger Henrik Christensen.

Restaurant Marv har åbent mandag til lørdag kl. 10

- Vi lægger ud alle dage med vores frokostkort, hvor vi tilbyder brunch, tatar, moules frits, salat og MARVsandwich.

- Mandag, tirsdag og onsdag tilbyder vi en Mad & Vin oplevelse til 400 kroner. Oplevelsen indeholder fire retter, tre glas vin, kaffe & sødt.

- Torsdag, fredag og lørdag kan man vælge en tre-retters eller fem-retters menu. Retterne er på menukortet i en måned, hvorefter de udskiftes med nye, lækre retter. Når vi klokken 17, går over til vores aftenkort disse tre dage, har vi også fem a la carte retter på menukortet: Det er moules frits, ragu, bøf bearnaise, tatar og dagens fisk, siger Axel Jørgensen.

Grofthakket Tatar med yuzu og marv mayo samt jordskokkechips med trøffel. Foto: Restaurant Marv
Annonce

Selskabslokale med plads til 90

Hos Restaurant Marv er der i selve restauranten plads til 54 gæster. I de perioder hvor der er varmt nok til at sidde ude, har man en hyggelig terrasse med plads til 20 gæster. Derudover kan man booke selskabslokalet med plads til 90 personer, hvis der skal holdes fest. Her er der også tilknyttet en hyggelig terrasse.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod her den første måned, hvor vi har haft åbent, så jeg har en stor tro på, at jeg er åbnet med et koncept, som odenseanerne vil tage til sig, når de skal i byen og have en dejlig aften med lækker mad, siger Axel Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce