Annonce
Ugeavisen Odense

Nyt værksted i Fangel: Jeg elsker at få ting til at virke

Autoværkstedet Birk tilbyder service og reparation af alle person og varevogne. Foto: Hasse Frimodt
Mekaniker Søren Birk har åbnet værksted på Fangelvej.
Annonce

Søren Birk har åbnet Autoværkstedet Birk på Fangelvej 74 B.

- Jeg har tidligere været i et kompagniskab med to andre mekanikere. I 18 år arbejdede jeg på værkstedet i Højme og var i 10 år medejer. Men ønsket om at være alene om beslutningerne gjorde, at jeg solgte min andel, siger Søren.

Efter salget var Søren ansat som mekaniker hos et værksted i Dyrup.


Lokalbefolkningen har fået øjnene op for deres nye mekaniker i området, som står klar til at servicere og reparere privat og erhvervsbiler.

Søren Birk, mekaniker


- Nu var tiden inde til at starte mit helt eget værksted. Jeg bor selv i lokalområdet og fandt lokalerne her på Fangelvej yderst attraktive, siger Søren Birk.

Søren Birk har åbnet Autoværkstedet Birk på Fangelvej 74 B. Foto: Hasse Frimodt

Lokalerne har tidligere været brugt som værksted og lager, men der skulle bruges en måned på renovering og klargøring, inden Søren kunne åbne 1. august.

- Jeg har haft en rigtig god start. Lokalbefolkningen har fået øjnene op for deres nye mekaniker i området. Jeg forsøger altid at yde den bedste service overfor kunderne og vil betegne mig selv som yderst fleksibel, siger Søren Birk.

Søren Birk blev udlært mekaniker i 1990. En uddannelse, han dengang var glad for at kunne få, da det var utrolig svært at få en læreplads.

- Jeg blev mekaniker, fordi jeg kunne lide at bruge mine hænder til at få ting til at virke. Det er der en kæmpe tilfredsstillelse i at kunne. Jeg elsker teknik, og jeg har derfor også været på flere efteruddannelser, så jeg er stærkt rustet til også at kunne klare opgaver på hybrid- og elbiler siger Søren Birk.

Søren Birk i porten ind til værkstedet. Foto: Hasse Frimodt

Autoværkstedet Birk er på 350 kvadratmeter. Der er åbent mandag til torsdag kl. 7.30-16 samt fredag fra 7.30-14. Derudover har værkstedet åbent efter aftale.

- Jeg har indgået et samarbejde med en kammerat, som driver et værksted udenfor Odense. Vi er gode til at hjælpe hinanden med sparring og samarbejder også omkring indkøb af dyre værktøjer og maskiner. Så vi har det bedste udstyr til at udføre opgaverne med. Ligeledes samarbejder jeg også fint med rustbeskyttelses værksteder og autolakerere, siger Søren Birk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Bessehjælp: Book en Besse

Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Ugeavisen Odense

Byens bedste kulturoplevelse

Ugeavisen Odense

Bedste Gå-i-byen-sted: Vi er superglade

Annonce