Annonce
Ugeavisen Odense

Odense Å: DJ, sax & bobler

Eva Pasgaard sammen med kæresten Morten Skytte. Foto: Hasse Frimodt
Fredag den 18. september er årets sidste event med Aafarten Odense. Tag med på turen og lyt til DJ, Jeppe Fureby og saxofonist Michael Rune.
Annonce

Odense Aafart med Eva Pasgaard og Morten Skytte i spidsen har været igennem noget af et år. De store planer var lagt i begyndelsen af året. Eva skulle som direktør overtage Aafartens drift, mens Morten ville trække sig selv i baggrunden og arbejde med hans store passion, jagt. Men sådan skulle det ikke gå. For coronaen fik i foråret ændret disse planer, og så blev året en kamp for ren overlevelse.

- Jeg har svoret, lige siden jeg tiltrådte som direktør, at det ikke ville blive med mig ved roret, at Odense Aafart ville lukke. Men puha, hvor kom det tæt på. Vi var sindssygt hårdt ramt, men mærkede heldigvis stor opbakning fra byens erhvervsliv og private, hvilket betød, at vi har kæmpet os igennem en meget svær tid, siger Eva Pasgaard.


Vores sidste Event på åen er ’DJ, Sax & Bobler’. DJ, Jeppe Fureby og saxofonist Michael Rune, sørger for dejlig musik på åen, hvor man kan nyde et lækkert glas bobler

Eva Pasgaard


Nu blev det i stedet et år, hvor Eva og Morten stod sammen side ved side og kæmpede sig igennem den svære tid.

- Sæsonen startede for os den 8. april, men på grund af corana restriktionerne måtte vi ikke have folk ombord på vores skibe, hvilket er størstedelen af vores omsætning, siger Eva.

Vandcyklerne har været flittigt i brug under corona. Foto: Hasse Frimodt

Parret tænkte kreativt og lavede mange events på deres udlejnings vandcykler. Der har været afholdt pubquiz, gin & tonic cruise, rosé festival, fællessang på åen og diverse smagninger på Odense Å. Faktisk har Odense Aafart haft næsten dobbelt så mange events i år end tidligere, da det var måden, man kunne overleve på. Ligeledes gik fire af Odenses største reklamebureauer sammen om at lave plakater, som Odense Aafart fik stor succes med at sælge.

- Den 29. maj fik vi lov til at sejle med passagerer i vores turbåde. Dog med mange corona forbehold som f.eks, at vi kun kunne sejle med bådene halvt fyldte, da der skulle være plads til afstand. Men vi fik lov, og vi gik i gang, og hvor var det fantastisk. Men ramte vi igen en mur. For staten gik ind og gav halv pris på mange oplevelser og forlystelser, men her var vi ikke i blandt. Så nu mærkede vi en konkurrence derfra, siger Eva.

Odense Aafart overlevede, og heldigvis kom der mange turister til Odense i løbet af sommeren. Morten og Eva rykkede tæt sammen og fandt på den måde ud af, at de er et fantastisk makkerpar, der supplerer hinanden rigtig godt. Og sammen kan de få tingene til at ske.

- Det har da været sindssygt hårdt. Og vi har da frygtet, det værste kunne ske. Men nu er vi igennem det værste, håber vi, og så kan vi se tilbage på en tid, hvor vi som par er kommet styrket ud af det hele, siger Eva.

Nu sejler Odense Aafart snart deres sidste ture i år, og den sidste event er planlagt til at foregå fredag den 18. september, kl. 16-17 samt kl. 17-18.

Michael Rune på saxofon op og ned ad Odense Å. Pressefoto

De sidste sejladser er i efterårsferien, hvor Odense Aafart sejler til halv pris, hvilket Ugeavisen Odense godt kan tage lidt af æren for. For kort forinden dette interview blev startet, havde Eva fået et opkald fra folkene bag Best of Odense, som kunne fortæller, at Odense Aafart var blevet nomineret i to kategorier: Årets Turistattraktion og Årets Coronafighter.

Fakta

Årets sidste Event på åen er ’DJ, Sax & Bobler’.

Fredag den 18. september 2020

Klokken 16-17 samt kl. 17-18.

DJ, Jeppe Fureby og saxofonist Michael Rune, sørger for dejlig musik på åen, hvor man kan nyde et lækkert glas bobler, siger Eva.

Det er et intimt event, hvor kun få billetter udbydes, så der kan holdes god afstand på båden.

Billetter kan købes på www.aafart.dk,

Prisen er 135 kr.

- Det er første år, vi er blevet nomineret til en pris i Ugeavisen Odenses Best of Odense, og vi er så stolte og meget beærede over nomineringerne. Vi vil gerne give lidt tilbage som tak, og derfor sejler vi til halv pris i efterårsferien, siger Eva.

Aafarten Odense tilbyder hyggelige sejlture op og ned ad Odense Å. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce