Annonce
Ugeavisen Odense

Odense Aafart sender gæster på jagt efter sandheden

Fra slutningen af maj bliver det muligt for venner og kolleger at konkurrere i en helt ny oplevelse, som Odense Aafart har udviklet. Foto: Ard Jongsma
I slutningen af maj bliver det muligt at drage afsted på den store ’Mystery Tour’ med Odense Aafart, når de sejler fra Munke Mose og ud i Fruens Bøge i jagten på sandheden om et mystisk broderskab.

Munke Mose: Et mystisk broderskab i Fruens Bøge. Jagten på en arv. Vil du for en kort stund træde ud af virkeligheden og ind i historien? Spille en rolle i et andet liv i et nervepirrende kapløb mod tiden?

Du kan nu konkurrere med og mod dine venner og kolleger i en helt ny oplevelse, som Odense Aafart har udviklet. I slutningen af maj bliver det således muligt at drage afsted på den store ’Mystery Tour’, hvor Odense Aafart sejler fra Munke Mose og ud i Fruens Bøge. Her starter nemlig en jagt på sandheden, alt imens deltagerne i grupperne skal løse gåder og i det hele taget tænke hurtigt og klogt, mens Aafartens Game Master guider gennem alt de praktiske.

- Mystery Tour med Odense Aafart er en skøn cocktail af sammenhold, konkurrence og en tur ind i Odenses fantastiske og dramatiske historie. Vi har simpelthen kombineret alle vores gode erfaringer fra Aafartens mange teambuilding-arrangementer med inspiration fra Escape Rooms og Mystery Hunts. En gådejagt for voksne. Vi har dog ikke ’bare’ lavet en traditionel mystery hunt, men har koblet mange flere elementer på og kombineret med vores sejltur. Herudover havde vi sidste år en børneoplevelse, hvor vi prøvede at bruge Fruens Bøge. Og det fungerede bare, forklarer Eva Pasgaard, direktør i Odense Aafart.

Annonce

Støtte til post-corona oplevelser

Mystery Tour blev udtænkt og udviklet, da ’Kickstart Kulturturismen’ udvalgte Odense Aafart som en af de 17 turistattraktioner i Danmark, der får økonomisk støtte og professionel sparring til at udvikle oplevelser, der skal sætte gang i kulturen rundt om i danske storbyer. Kickstart Kulturturismen er eksekveret i regi af Dansk Storbyturismen og er støttet Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og gennemføres i samarbejde med VisitAarhus, Destination Nord, Destination Fyn, Københavns Kommune og Helsingør Kommune.

- Vi er naturligvis vildt stolte over at være i så fint selskab med nogle af landets største kulturinstitutioner. Men vi har også en fuldstændig unik setting med den båd i nogle vidunderlige omgivelser, og derfor er det perfekte udgangspunkt for at udvikle post-corona oplevelser, fortæller Eva Pasgaard, der har skulle tænke kreativt for at navigere virksomheden gennem coronaens mange restriktioner.

- Det er klart, at vi har været hårdt ramt lige som mange andre i oplevelsesindustrien. Men vi har også været gode til at gentænke vores koncepter og har med stor succes afholdt arrangementer som f.eks. vinsmagning i vores cykelbåde. Men at få det økonomiske boost fra ’Kickstart Kulturturismen’, som gør, at vi kan udvikle et helt nyt koncept, har kæmpe betydning for vores virksomhed, fortæller Eva Pasgaard.

Læs mere på https://aafart.dk/mysterytour

/Kuras

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce