Annonce
Ugeavisen Odense

Odense-bar lukket i to dage efter gæst fik positiv test

En positiv coronatest fra en person, som lørdag var gæst på cocktailbaren Visit i Odense, fik tirsdag barens ejere til at lukke baren i foreløbig to dage, indtil hele personalet er blevet testet og har fået et negativt resultat. Arkivfoto: Mads Dalegaard.
Det er usikkert, om der har været nogen smittefare, men cocktailbar har selv valgt at lukke, efter en af weekendens gæster tirsdag fik en positiv coronatest.
Annonce

Centrum: Cocktailbaren Visit besluttede tirsdag at holde baren lukket i to dage. Årsagen er, at en person, som lørdag 12. september havde været på baren, tirsdag fik en positiv test for coronasmitte.

Ejerne og personalet på baren er blevet testet for coronasmitte, og baren holder lukket, indtil de har fået svar på testene. Gæster, som har været på baren lørdag, opfordres også til at lade sig teste.

"Når uundgåelige situationer som denne opstår, er det vigtigt, at vi sammen tager ansvar, så vi kan få stoppet smittespredningen," skriver Visit i et opslag på Facebook.


Vi ved jo ikke med sikkerhed, om den smittede har båret smitten inde på Visit, eller om der er sket nogen smittespredning under de ordnede forhold. Men vi løber ingen risici.

Simon Sjødahl, medejer af Visit


Medejer af Visit Simon Sjødahl fortæller, at baren kun lukker nye gæster ind, når der er siddepladser til dem, og de har afsprittet hænderne, og siden første åbningsdag har gæsterne kunnet bestille fra deres siddeplads.

Cocktailbaren Visit i Skt. Gertrudsstræde i centrum af Odense besluttede tirsdag at lukke baren i to dage, mens personalet og ejerne afventer svar på deres coronatest. Beslutningen blev truffet, da baren blev gjort opmærksom på, at en af lørdagens gæster havde fået en positiv coronatest. Arkivfoto: Nils Svalebøg.

- Vi ved jo ikke med sikkerhed, om den smittede har båret smitten inde på Visit, eller om der er sket nogen smittespredning under de ordnede forhold. Men vi løber ingen risici. Vi har hele tiden været bevidste om, at vi, trods vores bestræbelser, på et eller andet tidspunkt ville få beskeden om, at en med covid-19 har været på besøg. Så den håndtering, vi nu har sat i gang, er en, vi har forberedt, forklarer Simon Sjødahl.

- Samtidig har vi et ansvar for at give vores gæster besked, så de som har besøgt os i lørdags, kan få taget en coronatest hurtigst muligt, siger han.

Han håber sammen med barens personale at få negative testsvar tilbage hurtigt, så Visit kan genåbne torsdag.

- At lukke Visit helt ned er for os den ultimative handling. Vi håber, at alle er klar over, at der ikke er nogen hjælpepakker, der dækker vores tab. Men for os er det vigtigste, at vores gæster ved, at det er trygt at komme på Visit. Nu håber vi bare, at vores gæster fra i lørdags vil følge vores eksempel og blive testet, siger Simon Sjødahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Vind to vagtmænd

Annonce