Annonce
Ugeavisen Odense

Odense C: Sechloe genbrugsbutik i gågaden

Bettina Pedersen siddende midt i lokalet i Kongensgade. Foto: Hasse Frimodt
Bettina Pedersen indtager gågaden med genbrugsbutik. Hun har åbnet Sechloe i Kongensgade, til en noget højere husleje end hun har betalt i Store Gråbrødre Stræde de sidste otte år.
Annonce

Bettina Pedersen mødte en dag frem til sin forretning Sechloe, som hun har drevet i otte år i Store Gråbrødre Stæde. Den dag var alt pludselig anderledes, for store containere stod og dækkede for hendes vinduer, så ingen kunne se, at der befandt sig en butik bag containerne.

- Det betød jo, at ingen mennesker anede jeg lå der. Kun de faste kunder fandt vej, så jeg blev nødt til at gøre noget. Jeg tog kontakt til udlejeren af et tomt lejemål i Kongensgade 30, hvor jeg nu har åbnet en midlertidig butik i gågaden.

Store og små billeder hos Sechloe. Foto: Hasse Frimodt


Det er da ikke uden sommerfugle i maven, jeg har valgt at åbne midt i gågaden til en husleje, der er noget dyre end det, jeg har betalt tidligere i Store Gråbrødre Stræde

Bettina Pedersen


Sechloe er en genbrugsbutik, hvor man finder alt det, man ikke lige vidste, man stod og manglede, eller finder det man rent faktisk mangler, men ikke behøver købe fra nyt. Konceptet er salg af kvalitetsgenbrug, som Bettina gerne køber af private. Så har du ting liggende derhjemme, som du overvejer at sælge, så vil Bettina rigtig gerne se nærmere på det og eventuelt gøre en handel. Butikken i Kongensgade 30 er på 175 kvadratmeter. Den er fyldt med mange spændende ting, alt lige fra malerier, møbler til service og pixibøger. Og så finde man også enkelte nye ting i butikken, f.eks. mundblæst kvalitets glas fra Anna von Lipa Glas.

Sechloe er flyttet til Kongensgade. Foto: Hasse Frimodt

- Det er da ikke uden sommerfugle i maven, jeg har valgt at åbne midt i gågaden til en husleje, der er noget dyre end det, jeg har betalt tidligere i Store Gråbrødre Stræde. Men den første måned er gået over al forventning. Man mærker helt klart en større synlighed i gågaden og får mange flere ind i sin butik, men om det i længden er rentabelt at drive en genbrugsbutik i gågaden, det må tiden vise. Indtil nu prøver jeg det af, og så må jeg vurdere det hele med tiden, siger Bettina Pedersen.

Hvis ikke Bettina fortsætter med butik i Kongensgade 30, går hun med andre planer for sin forretning.

Butikken er fyldt med genbrugs varer. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg har barslet lidt i mine tanker med at åbne pop-up butik i danske kystbyer i de gode sommermåneder, hvor de har et stort besøg af turister. Men lige nu koncentrerer jeg mig om at lave en fed genbrugsbutik i gågaden, som folk vil elske at besøge, siger Bettina.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce