Annonce
Ugeavisen Odense

Odenseaner gik gennem isen og fik en bøde

Skovsøen i Odense er et yndet udflugtsmål, og når det fryser får mange sikkert lyst til at gå ud på den. Men den kan slet ikke bære. Onsdag gik en borger gennem isen, men reddede sig selv op. Arkivfoto: Andreas Bang Kirkegaard

Fruens Bøge: Politiet i Odense har haft bødehæftet fremme flere gange i løbet af de seneste dage og onsdag formiddag måtte det frem igen. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

Klokken 10.35 måtte politiet rykke ud, da en borger havde bevæget sig ud på isen på Skovsøen i Fruens Bøge. Vedkommende gik gennem isen og endte i vandet. Da politiet nåede frem, var vedkommende selv kommet op fra vandet og på land.

Der er skiltning i området med færdsel forbudt på isen-skilte. Derfor fik den uheldige skøjteløber en bøde med hjem i lommen. Det koster 1000 kroner.

Isen på byens skøjtesøer skal være mindst 13 centimeter tyk, før det bliver tilladt at gå ud på dem. Kommunens folk fører løbende tilsyn og Skovsøen er som regel et af de sidste steder i kommunen at den bliver farbar, fordi vandgennemstrømningen i søen er større end mange af de andre søer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce