Annonce
Ugeavisen Odense

Odenseanske Nadja er i Miss Danmark 2018 finalen

Nadja Hansen glæder sig til finalen den 12. september i Cirkusbygningen. Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk

Det var sidste chance for Nadja for at nå med i Miss Danmark finalen, inden hun falder for aldersgrænsen næste år.

Annonce
Annonce

Nadja er i Miss Danmark 2018 finalen

Miss Danmark

Nadja Hansen i flot kjole. Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk
Annonce

Har altid været genert

Nadja Hansen, 23 år, pædagogmedhjælper fra Odense er blandt de 30 finalister i Miss Danmark finalen, der afvikles 12. september i Cirkusbygningen.

- Det var sidste chance for mig at deltage i Miss Danmark, hvis jeg skulle nå det, inden jeg blev for gammel. Jeg er 23 år, og aldersgrænsen er 24 år. Men jeg har altid været en lidt genert pige, der aldrig har stukket næsen for langt frem. Det har været grunden til, at jeg aldrig før har turde deltage i Miss Danmark eller andre skønhedskonkurrencer, siger Nadja Hansen.

Nadja Hansen følte i starte at det var meget grænseoverskridende at stille op til fotografering. Men nu elsker hun det ligefrem. Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk
Annonce

Nadja smider hæmningerne

Men nu har hun smidt hæmningerne og er super stolt og glad over at være valgt ud som en af de 30 piger, der skal deltage i finalen.

- Jeg var mega nervøs, da jeg var til casting. Jeg sad overfor Lisa Lents, der er total sej, og en masse andre utrolig smukke piger, som har vundet Miss Danmark titlen tidligere. Og her sad jeg mega nervøs og drømte om at blive udvalgt. Endnu værre var det for mig, da jeg skulle gå catwalk i høje hæle foran casting panelet. For er der noget jeg aldrig har været god til, så er det rent faktisk at gå i høje hæle. Grunden til at jeg ikke har været god til at gå i høje hæle er fordi, jeg er en høj pige på 178 cm. Og mange af mine veninder er noget mindre end jeg er, så jeg har altid følt, at jeg ragede op over dem. Derfor har jeg altid gået i flade sko, for ikke at skille mig ud fra mængden, smiler Nadja Hansen.

Der var lange blikke efter Nadja Hansen da hun stillede op til fotografering foran Odense Rådhus. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Drømmen om at blive Miss Danmark

Men Nadja kom med i finalen, og nu drømmer hun om at vinde også.

- Selvfølgelig kunne det være fedt at stå tilbage på scenen i Cirkusbygningen som en vinder. Det drømmer alle 30 piger jo om. Men det bliver svært og lige nu føler jeg, at det er en sejr at være nået blandt de 30 finalister. Men det at jeg vil det så meget kan også blive min største udfordring. Jeg vil så gerne denne her konkurrence, at nervøsiteten og spændingen tager over. Jeg bliver til en perfektionist, der tænker alt for meget over tingene i stedet for bare at gøre det, jeg har lært. For jeg kan jo godt. Jeg laver en masse øvelser, der skal gøre mig mere selvsikker, og så krydser jeg fingre for, at det ikke er for sent, at jeg kommer ud af min skal.

Nadja Hansen her fotograferet foran Odense Rådhus. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Støtter Børnehjælpsfonden

Når man er deltager i Miss Danmark, skal man vælge et velgørenhedsprojekt, man vil støtte og arbejde for. For Nadja var det et super nemt valg, da hun er vokset op i en plejefamilie fra hun var 4 til 18 år. Og inden hun kom i pleje, boede Nadja i en kort periode på Børnehjem. Nadja håber nu at vinde delkonkurrencen Miss Charity Project. - Jeg har valgt at samarbejde med Børnehjælpsfonden. En organisation, der rører mig meget på grund af min egen baggrund. Denne organisation gør et stort stykke arbejde og gør en stor forskel for børn i hele landet. Børn, der er i pleje, kæmper ofte med lavt selvværd, hvilket gør det vanskeligt for dem at have et positivt syn på deres fremtid. Vi kæmper hårdt for at ændre det. Alle vores projekter er kun mulige på grund af alle de donationer, vi får fra organisationer og fra mennesker, der bekymrer sig om børns fremtid, siger Nadja, der arbejder som frivillig i Børnehjælpsfonden.

Annonce

Nadja vil udfordre sig selv

Nadia Hansen drømmer også om at vinde delkonkurrencen Miss Natural Beauty, hvor deltagerne skal have taget naturlige billeder helt uden make up.

- Jeg er kæmpe fan af denne konkurrence, og jeg kan slet ikke vente med at se resultatet. Jeg kunne mærke en kæmpe forandring fra første photoshoot til den næste photoshoot. Og det er en fantastisk følelse, at jeg er blevet meget mere bekvem foran et kamera og faktisk synes, det er helt vildt sjovt og kan lægge nervøsiteten på hylden, siger Nadja Hansen.

Når Nadja bliver spurgt, hvorfor hun har valgt at stille op til Miss Danmark, så lyder hendes svar sådan her: Jeg meldte mig til Miss Danmark først og fremmest for at udfordre mig selv. Jeg har altid været hende den søde pige i baggrunden. Nu synes jeg, det er min tur til at ''shine''. Derudover håber jeg meget på at kunne inspirere en masse andre unge til at tro på sig selv, uanset deres baggrund eller andre ting, som kan holde dem tilbage. Og så elsker jeg, hvordan konkurrencen viser, at skønhed kommer i alle former, siger Nadja Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce