Annonce
Ugeavisen Odense

Omstridt pizzakæde åbner igen i Odense

Dominos Pizza har genåbnet deres restauranter i Odense. Her forretningen ved Tarup Center. Foto: Erik Thomsen
Pizzakæden Dominos er genåbnet med nye ejere og to restauranter i Odense.
Annonce

Odense: Det har været en hård start for fastfoodkæden Dominos Pizza, der først oplevede at gå konkurs og siden at måtte lukke helt, da TV 2 kunne afsløre, hvordan der blev snydt med datomærkningen i ingredienserne til kædens pizzaer.

Men efter at have været gemt væk bag brunt papir meget længe, er kæden nu i fuld gang med at etablere sig igen i hele landet. Den 30. juni (gen)åbnede man de to restauranter i Odense - i Nørregade i centrum og Tarup Center på Rugvang.

Og planerne er store.

- I år vil vi åbne 12 nye restauranter med støtte fra vores bagland og vores danske kunder. En restaurant om måneden fører os tæt på målet, men på længere sigt skal vi op i tempo, sagde Kellie Taylor, der er landedirektør for Dominos i Danmark således til mediet Fødevarewatch i april. I den forbindelse luftede hun tanken om at lade kæden vokse til 150.


Vores brand er meget skadet i Danmark, og vores omdømme er uden sammenligning vores største udfordring

Kellie Taylor, landedirektør Dominos Danmark


Det er selskabet Dominos Pizza Enterprises, der kommer fra Australien, der har overtaget kæden, og Kellie Taylor ved godt, at det kræver hårdt arbejde at vinde kunderne tilbage.

- Vores brand er meget skadet i Danmark, og vores omdømme er uden sammenligning vores største udfordring, sagde Kellie Taylor til Fødevarewatch.

Ved restauranten i Nørregade er det brune papir også væk fra vinduerne, og nu langes der pizzaer over disken. Foto: Jesper Mads Eriksen

Da kæden begyndte at genåbne de første restauranter igen sidste sommer var det under sloganet 'The real Domino's".

Tidligere havde Dominos Pizza 30 restauranter i Danmark. Det nye selskab overtog siden de 16 af dem - heraf de to i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce