Annonce
Ugeavisen Odense

Op på tå: Balletskolen søger skolebørn

Der skal megen øvelse til for at danse ballet, og det er også, hvad Balletskolen har integreret i undervisningen på daglig basis. Foto: Aneta Holehech
En ny sæson står for døren, og det er tid til at lade de små poder afprøve deres dansefærdigheder - såfremt de har lyst til at danse ballet.
Annonce

Jernbanegade: ”Har du en lille pode, der drømmer om en skoledag, med lidt mere magi og plads til dans i hverdagen, så er Balletskolen måske noget for jer”!

Sådan lyder den indledende tekst i en pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater Balletskolen Odense.

Under overskriften, ”Små danseglade skolebørn søges”, inviteres der til ekstraordinær optagelsesprøve for den kommende sæson, og invitationen gælder elever, der skal starte i 0. til 2. klasse i det kommende skoleår.

Balletskolen i Odense er en moderne friskole og kulturinstitution med en elitær danseprofil, lyde det videre i pressemeddelelsen.

Balletskolen tilbyder en unik grunduddannelse inden for moderne dans og klassisk ballet i et innovativt læringsmiljø, hvor dans, dannelse og boglig uddannelse danser sammen.

Skolen har elever fra 0. klasse til og med 9. klasse, og for alle klassetrin er der - udover den ordinære skolegang - integreret danse- og balletundervisning dagligt.

Den ekstraordinære optagelsesprøve finder sted 7. juni. Det er nødvendigt at tilmelde sig for at deltage i optagelsesprøven, og man kan finde yderligere oplysninger på www.kgl-odense.dk.

Man kan også følge skolen på facebook og instagram på @balletkolen odense.

Kontaktoplysninger:

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, Jernbanegade 20, 5000 Odense C.

Tlf: 63123212

E-mail: post@kglteater-odense.dk

Balletskolen tilbyder en unik grunduddannelse inden for moderne dans og klassisk ballet i et innovativt læringsmiljø, hvor dans, dannelse og boglig uddannelse danser sammen

Fra artiklen

De unge dansere har flere glæder i skolen end lige balletten. Foto: Balletskolen Odense
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce