Annonce
Ugeavisen Odense

Ophørsudsalg hos Nestor

Simone Sinnerup er her fotograferet foran Nestor, der holder ophørs/outlet udsalg frem til midt i marts måned 2020. Foto: Hasse Frimodt
Nestor i Slotsgade lukker. Men da lejemålet først ophøre til marts 2020, vil der være ophørs/ outlet salg med minus 50% på alle varer.
Annonce

Efter 10 år i Slotsgade måtte Nestor desværre give op, det var 10 år hvor vi prøvede at bygge et livsstils koncept op, vi måtte dog erkende at det ikke kunne lade sig gøre, så Nestor gik konkurs slut oktober. Da lejemålet først ophøre til marts 2020, vil der være ophørs/ outlet salg med minus 50% på alle varer, kig ned i Slotsgade og gør en god handel.Butikken fortsætter dog frem til midt i marts 2020, hvor man vil kunne gøre gode handler.

Den nye ejer har fyldt butikken med nye varer, ligesom man frem til marts måned, vil købe nye varer, som sælges til 1/2 pris.

Lige nu kan man gøre rigtig mange gode julehandler, da der er 50 % på varerne i Nestor.

Så mangler du fortsat at gøre dine juleindkøb så kig ned forbi Nestor/Outletstore hvor der er 50 % i rabat på varerne i butikken. De gode tilbud fortsætter frem til midt i marts 2020, hvor Nestor/Outletstore vil være fyldt med både nye og ældre varer til herrer og damer, som sælges til halv pris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce