Annonce
Ugeavisen Odense

Over 1600 husstande mangler fortsat strøm til nytårsforberedelserne: Først klokken 15 ventes problemet løst

Det er blandt andet en del husstande i Vollsmose, der nytårsaftensmorgen er vågnet op til en længerevarende strømafbrydelse. Foto: Michael Bager
Kort efter klokken to i nat mistede 2354 husstande i Odense strømmen. Ifølge Vores Elnet skyldes det fejl på to kabler i jorden, og strømafbrydelsen ventes nogle steder at vare helt frem til klokken 15.
Annonce

Odense: 2354 husstande i blandt andet Vollsmose og dele af Skibhuskvarteret vågnede på årets sidste dag op til en strømafbrydelse.

Ifølge Vores Elnet forsvandt strømmen få minutter efter klokken to i nat, og selv om teknikere er sat på sagen, så trækker det tilsyneladende ud med at få løst problemet og skaffet strøm til alle nytårsforberedelserne.

Men i en pressemeddelelse skriver Vores Elnet torsdag formiddag, at cirka hver fjerde af de ramte husstande har fået strømmen tilbage med hjælp fra generatorer og omkoblinger.

- Vi kan oplyse, at første fejl er lokaliseret, og der er gravet ned til fejlen. Elektrikerne er i gang med at reparere kablet.

- Vores målevogn er ved at lokalisere den anden fejl i jorden. Så snart den er fundet, står gravehold og elektrikere klar til også at udbedre denne fejl, lyder det fra Vores Elnet, der forventer, at alle igen har strøm senest klokken 15 i eftermiddag.

- Vi beklager de gener, som afbrydelsen medfører, understreger elselskabet i pressemeddelelsen.

Flere af de berørte husstande har i løbet af natten og morgenen kontaktet Fyns Politi, men det er ikke nødvendigt, lyder meldingen fra vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce