Annonce
Ugeavisen Odense

Over for rødt tre gange: Bilist havde flere grunde til ikke at ville tale med politiet

En 40-årig mand fra Odense blev omkring midnat onsdag aften anholdt og sigtet for flere lovovertrædelser efter en biljagt gennem centrum af Odense. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
Annonce

Odense: Torsdag morgen afventer en 40-årig mand at blive afhørt på politigården i Odense. Han blev sent onsdag aften anholdt efter en biljagt gennem den centrale del af Odense, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Peter Vestergaard.

- Klokken 23.45 blev en patrulje obmærksom på bilen omkring Enggade, og de vil gerne hilse på bilisten rent rutinemæssigt. Det ville han ikke, og han forsøgte at stikke af gennem byen og kørte over for tre røde lys, inden han blev standset på Rugårdsvej, hvor der kom en ekstra patruljebil til, fortæller Peter Vestergaard.

Vagtchefen oplyser, at der ikke opstod faresituationer for andre bilister trods mandens kørsel.

Han viste sig at have flere gode grunde til ikke at ville tale med politiet. Han havde ikke noget kørekort, og betjentene vurderede, at han var påvirket af narkotika. I bilen fandt politiet et mindre parti af narkotika, formentlig mdma (ecstasy), og lidt hash.

Foruden overtrædelserne af færdselsloven i forbindelse med politiets eftersættelse af manden er han derfor blevet sigtet for at køre bil under indflydelse af euforiserende stoffer, for at køre uden kørekort og for besiddelse af de stoffer, som blev fundet i bilen.

Når manden, som er fra Odense, er blevet afhørt, skal politiets jurister vurdere, om der er grundlag for at kræve ham varetægtsfængslet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce