Annonce
Ugeavisen Odense

Overtagelse: Ny ejer af Hunderupvejens Fysioterapi

Sanne Wagner har overtaget Hunderupvejens Fysioterapi. Foto: Hasse Frimodt
Sanne Wagner er ny ejer af klinikken Hunderupvejens Fysioterapi. Klinikken var tidligere ejet af Gert Seier, som nu er gået på efterløn.
Annonce

I mere end 50 år har der på adressen Hunderupvej 30 ligget en fysioterapeut. Klinikken der har navnet Hunderupvejens Fysipterapi har de seneste 30 år været ejet af Gert Seier, som nu er gået på efterløn.

Gert Seier er trådt tilbage og har i stedet overladt klinikken, til en af sine tidligere medarbejdere, Sanne Wagner.

- Jeg har arbejdet som fysioterapeut i klinikken i tolv år. Så det var en stor ære at få muligheden for at overtage driften af klinikken, som jeg har været en del af i så mange år, siger Sanne Wagner.


GLAiD er for folk med slidgigt i hofter eller knæ. Det er sidste chance for en person, der håber på at undgå en operation

Sanne Wagner, fysioterapeut


Udover Sanne finder man også tre andre fysioterapeuter i klinikken. Det er Birgitte Vangsgaard, Daniel Jakobsen og Lisbeth Larsen, som alle har mere end 10 års erfaring som behandlere.

- Vi er et team, der behandler ud fra de traditionelle behandlingsmetoder indenfor fysioterapi. Vi er dog ikke gammeldags i vores tankegang, da vi er med på de nyeste behandlingsmetoder, siger Sanne Wagner.

Efter overtagelsen gennemgik klinikken på Hunderupvej en større renovering fra gulv til loft. Sanne ønsker at sætte sit eget præg på stedet, som trængte til at blive opdateret.

- Vi har nu en super flot, nyrenoveret klinik, hvor kunderne bliver taget godt imod. Udover behandlinger i klinikken tilbyder vi også behandlinger i private hjem og på plejecenter, siger Sanne Wagner.

Har man problemer med slidgigt i hofter og knæ kan sidste udvej før en eventuel operation være træningstilbudet GLAiD.

- GLAiD er for folk med slidgigt i hofter eller knæ. Det er sidste chance for en person, der håber på at undgå en operation, siger Sanne Wagner.

Hos Hunderupvejens Fysioterapi er alle velkommen uanset alder og køn. Her kommer en bred vifte af patienter. Her kommer børn og voksne, folk med ledegigt samt sportsfolk med skader til behandlinger, hvor der ydes tilskud gennem Sygesikringen.

- I forbindelse med overtagelsen har jeg investeret i en ny hjemmeside, hvor det er muligt for patienterne at lave online booking. Hjemmesiden hedder www.hunderupvejensfysioterapi.dk, siger Sanne Wagner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Corona ville kvæle forretningen: Søren opfandt nye indtægtskilder i nødens stund

Ugeavisen Odense

Hal-cafeterier lider efter genåbning: Raymond har mistet 90 procent af sin omsætning

Annonce