Annonce
Ugeavisen Odense

Overvældende interesse: Tegnekonkurrencen fortsætter

Vi har fået massevis af tegninger fra vores yngste læsere. Her er et. Far Jonas Kjærulff Christensen skriver: "Her er min datters input til tegnekonkurrencen. Hun hedder Gurli-Marie, er 7 år og går i første klasse. Hun er meget glad for at tegne, men også skrive som på tegningen."
Ugeavisens yngste læsere har stormet postkassen med massevis af tegninger af det, der spreder glæde lige nu. For at få alle med, lader vi konkurrencen køre en uge mere.

Der er masser af ting at være glade for lige nu. Spørg bare ugeavisens yngste læsere.

I sidste uge bad dem om at tegne det, der gjorde dem glade lige nu, og hold da op, hvor er der meget at vælge mellem.

Vi ved godt, at ungerne har masser af tid derhjemme lige nu, men det glæder alligevel redaktionen at se den kreativitet og glæde, der er i alle afkroge af Odense.

Vores mailbox har været under solidt pres og for at få alle med lader vi tegnekonkurrencen løbe en uge mere - så håber vi samtidig, at vi kan skaffe så meget plads i avisen, at vi kan offentliggøre alle tegninger.

Så hold jer ikke tilbage: tegn det, der gør dig glad lige nu, tag et billede af det, og send det til redaktionen@uao.dk - så kan din tegning være med til at sprede glæde lige nu, hvor vi har mest brug for det.

Og til alle jer, der allerede har sendt jeres tegninger: TUSIND, TUSIND TAK. I spreder glæde på redaktionen og snart i hele byen!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce